AgaS-78
Fanka BB :)
To fakt jak jest drugie dziecko- to trzeba zadbac o dwojke zeby zadne nie czulo sie odrzucone- tutaj to ja bede Cie pytac jak zadzialac jak sie mi drugie urodzi. Moja mala jak miala skonczone 3 miesiace dostala takiego szalu na widok cycka jakby diabla widziala, kompletnie nie chciala mi jesc, nie jadla caly dzien,najpierw kilka dni miala takich ze jadla troche mniej, instynktownie odwracala sie do niego jak lezalam obok ale jak go widziala w poadala w furie i plakala. E nie mam pojecia o co jej chodzilo, w kazdym razie, zrobilismy tak owinelismy ja kocykiem dosyc ciasno, w taki sposob dosyc dobrze sie uspokoila , nie potrafila sie juz bronic przed cycem maz polozyl sie przy mnie i tak podalismy jej cyca. Ona taki kokonik- ale jak juz dobrze sie zaciagla to ciagla dobra godzine i pozniej juz poza cycem swiata nie widziala- podoba awanture robila mi prze odkaladaniu od piersi, nie jadla moze dobre kilka dnie tylko woda i niec, albo tak malo by tylko przetrwac.Gabrielka dwie kropki chyba o niczym nie świadczą. A z metody z leżeniem korzystam dość często i niby mleko leci z piersi a mały troszke possie i płacze ale nie daję za wygraną i karmie. Nie moge cały dzien wylegiwać się z Adasiem bo ostatnio Piotruś stwierdził, ze chyba go już nie kocham bo cały swój czas poświęcam Adasiowi. zabolało mnie to bardzo bo wciąż mu tłumaczymy, ze Adaś jak podrośnie nie bedzie potrzebował tyle uwagi i opieki i że bardzo kocham ich obu. :-(
AgaS-78 super wynik po takim grzeszkuja jak zgrzeszyłam nawet czymś małym to wynik zawsze przy granicy górnej normy. A co do witamin to biorę te same co w ciąży a mełmu podaje wit. K i wit. D.
Skarbie ja mierze cukier po 2 godz. to tak dla wyjasnienia, bo moze Tobie nie spadalo bo mialas po godz.
dobre emka- a czemusz to kategoryczne nie???oj zdecydowanie Pola nie ma co liczyc na rodzenstwo)
dzis moj Aniolek 2 tyg konczymama zbije dupke bo przypomina sobie jakto 2 tyg temu umierala od 4-30 do 21-55
D
ja mysle ze to nie jest skaza, a z metoda w lozku to jest tak jak wyzej napisalam , trzeba dziecku dac poplakac, wiadomo ze jezeli juz podalas mu butle to walka o cyca bedzie sie opierac o placz i kto wygra.Megi ja zaczelam podawac kropelki od drugiego tygodnia, tak zaczely sie kolki. Teraz juz powoli mijaja ale narazie nie odstawiam i podaje przed kazdym jedzeniem
Emka a nie chcesz rodzeństwa dla Poli hi hi ???![]()
Maria próbowałaś wszystkie rodzaje smoczków? Z tego co wiem są 4 rodzaje końcówek - może wypróbuj wszystkjiego
Aga słyszałam o metodzie polozenia sie zzieckiem do lozka tylko ze w moim przypadku to sie nie sprawdza. Moj maly jak tylko go przystawiam do piersi to placze i wtedy na hura robie butle. Dzisaij sprobowala po jedzenie to pociagnal raz i koniec. :--
-(
Na policzku ma dwie krostki które są w tym miejscu suche - czy to już zaczyna się skaza?
Czesc dziewczyny a ja dzisaj zrobilam sobie poranek bez mierzenia cukru, zmierze moze po sniadanku???ale tez sie zastanawiam, moze dopiero po lanchu. Zobacze.
Nastawiam sie na dobry bo zjadlam jajecznice z boczkiem a potym zawsze mialam w porzadku .
My dzisiaj mamy kolejny dzien pieknej pogody, wiec caly dzien bede probowac byc aktywna dla lepszego samopoczucia- jak jutro tak bedzie wybieram sie do botanic garden, zobaczyc jak tam wiosna robi postepy.
Ostatnia edycja: