reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

ja też co miesiąc chodzę do gin i właśnie od niej mam zwolnienie, a do internistki chodzę ze wszystkim np że nie miałam nakłuwacza i kochana dała:-)
koleżanki mówiły że ich ginekolodzy wystawiali zwolnienie do terminu porodu a jak przenosiły to już do internisty szły

reklama
Dziewczyny, już jestem po całodziennych pomiarach, to są moje wyniki:
na czczo - 84
po śniadaniu -140
po obiedzie - 123
po kolacji - 111

Czy te wyniki są bardzo niepokojące, czy nie powinnam się stresować? Powiedzcie czy byście się takimi martwiły...

wyniki super :)
tak trzymac :)
ja nie mam swojego lekarza internisty.. dawno nie bylam. w sumie nawet nie wiem na jakiej to zasadzie teraz jest :D

na obiadek była grana noga kury gotowana na parze, ryż brązowy i surówka z sałaty lodowej z cebulką, papryką, ogórkiem i sosem Knorra koperkowo-ziołowym.

na śniadanie 3 kromki chlebka żytniego z piersią kury, sałata lodowa, pół papryki i kawa z mlekiem 0,5%

Dzięki za pocieszenie, myślałam po tych 220 że będzie tragedia...

powiem Ci że jesteś mistrzynią w tym bo ja to dopiero po 5 dniach zapanowałam nad swoimi cukrami jak na razie przynajmniej:-):-):-) normy z Karowej masz na czczo do 90 a po posiłku 140.

reklama
Do góry