reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Dostałam w aptece to samo.

Emka jak często to masz brać i ile tabletek???na razie wzięłam 1 ...a co do tego mojego żelaza to ja nie wiem jak czytałam tą ulotkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:....ale pisze że przed wzięciem jego 2 h nic nie mogę a ja myślałam że odwrotnie:zawstydzona/y:.

Locia Ty to już przynajmniej masz doświadczenie:tak: .....a 14 na Walentynki to się musisz jeszcze rozerwać:-p

Dziś jadłam bigos, soczek jednodniowy marchewkowy, kawałek sernika u mnie to żadne lasanie nie wchodzą w gre bo pewnie od razu cukry by szalały.

A ten kurczak z bambusem to sama robiłaś czy kupione.....bo jak jakiś łatwy przepis to dawaj.

reklama
Ja szczerze nie pamietam jak mialam w ostatniej ciazy przy koncowce- ale ja od 25 tyg. bylam na lekarstwach wiec i tak one mi pomagaly.:)) Wiem jedno ze od 36 pozwalalam sobie na wiecej:))) ale samych wynikow nie pamietam.

3 razy dziennie po 1 tabletce :)
a co do kurczaka to kupiony chinski kurczak z bambusem :D mmm :)
teraz mi sie slodkiego chce :) ale obiecalam sobie ze dopiero o 20 ;)

Zrobiłam sałatkę jarzynową z majonezem ciekawe jaki cukier będzie bo zjadłam ogromny talerz i dodałam oczywiście ziemniaczki .....mniam.... niuni też smakuje bo się rusza:-p

haha
moja kumpela po zjedzeniu salatki jarzynowej z majonezem pojechala rodzic i urodzila chlopaka :D
jesli chodzi o majonez to srednio mozna.. zmierz cukieri i sie pochwal :) o ktorej mierzysz ? :)

Witam w niedzielkę.

Po sałatce 112 :-) wczoraj. Dziś na obiadek też będzie z kurczaczkiem.

Wczoraj już wyłączyłam kompa bo taka cisza że aż smutno:baffled::baffled:.

A co do słodkiego to dziś Kinder maxi king ale na podwieczorek:-p:-p

ja na mcroyala lece bo tak mi sie chce czegos niezdrowego :(

a ja dzis tego mcdonalda zjadlam i po 1 h 160 ;(
glupia jestem ;(

Ostatnia edycja:
No to kurcze sporo....a ten mcroyal pewnie malutki.....u nas w miasteczku nie ma mc`d

a u mnie po obiadku 96:-)...
Potem było szklanka waniliowego napoju sojowego-słodkiego, słone orzeszki nerkowca + ten kinder i 99.

A teraz nic bo żelazo...jak ostatnio je pózno wypiłam bo one słodkie to rano miałam wysoki cukier:baffled:.....

Muszę Emka napisać Ci swój nr na priwa bo jak u Ciebie się zacznie to będe chyba sama do siebie pisać na tym forum:-p....i nie będe wiedzieć co się dzieje.

reklama
Do góry