reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

moze pobadz na diecie sama z siebie :)
nie zaszkodzisz dzidzi na pewno wtedy :)
a czwartek to chyba dzis nie ? tzn tlusty ? ;)
powiedzcie ze tak :D

reklama
szkoda ze za tydzien :(
moje sniadanie: polpaluch bialy ser camambert i lodowa salata i kawalek makowca zeby sie nie zmarnowal ;pp i szklanka wody :)
ale ladne sloneczko w warszawie :)
kostki mam nadal popuchniete.. juz taki moj urok do konca bedzie chyba :(

Dobra dziewuszki pomykam i zajrzę potem.

Wera dobrze że to już końcówka u Ciebie.Ale tak jak pisze Emka lepiej unikać teraz dużą ilosć węglowodanów.

a ja mialam tel od lekarz i dostalam wynik badania tego wymazu i wyszlo ze jest jakis paciorkiwiec i jak bede rodzic to maja mi dac dozylnie antybiotyk :(
kurde.. nie mozna tego wczesniej wyleczyc ?!!

wlasnie troche poczytalam i wniosek taki ze jesli to cos mam to jest szansa ze bede miala CC :/ ehhh boze nie chce :( i podobno to sie leczy antybiotykiem ale i tak moze wrocic :( a dla bobaska konsekwencje przy porodzie SN sa straszne :(

Ostatnia edycja:
a ja mialam tel od lekarz i dostalam wynik badania tego wymazu i wyszlo ze jest jakis paciorkiwiec i jak bede rodzic to maja mi dac dozylnie antybiotyk :(
kurde.. nie mozna tego wczesniej wyleczyc ?!!

wlasnie troche poczytalam i wniosek taki ze jesli to cos mam to jest szansa ze bede miala CC :/ ehhh boze nie chce :( i podobno to sie leczy antybiotykiem ale i tak moze wrocic :( a dla bobaska konsekwencje przy porodzie SN sa straszne :(

to kiepskie wieści

ale powinnaś już teraz dostać antybiotyk i coś dowcipnego u nas raczej robią cc przy paciorkowcu i to na septyku a nie na normalnej porodówce:no::no::no:

a zadzwoń do szpitala w którym chcesz rodzić i zapytaj się co masz zrobić

ale chodzi o tylna czesc ciala a nie o przednia wiec nic dowcipnego chyba nie pozmoe :| mam wizyte 12go dopiero bo moja lekarz na urlopie.. czyli to pod cc podchodzi tak ? :(

Paciorkowiec w ciąży

bleh :(

u nas robią jeden wymaz z okolic dowcipnych i odbytniczych
dopytaj lekarza
ale z tego co wiem jak jest u nas to laski mają antybiotyki bo paciorkowiec jest groźny dla rodzącego się naturalnie dzidziolka

reklama
mi inna lekarz w zastepstwie mojej pow ze jakbym juz zaczela rodzic to mam pow ze mam to i dadza mi dozylnie antybiotyk i bedzie wszystko ok :) mam nadzieje ze bede miala to wpisane w karte ciazy ze cos takiego mam :/
skad takie swinstwo sie wzielo ?!?!

Do góry