reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

40% chodzi o paciorkowca :/ duzo strasznie :/ poczytaj na necie o tym :/ w szoku bylam jak zobaczylam te statystyki :/

a co do dziurek to faktycznie.. filmow duzo to i w glowie sie miesza ;)
mysle jak to z seksem jak to cos sie ma :|

a jesli chodzi o badanie po 2 miesiacach to ja tez musze wiec raczej musisz niz nie musisz ;p

reklama
Co do seksu to wydaje mi się że można byle nie do tej dziurki:-p.

A przy porodzie to może chodzi o to że jakbyś pękła.......muszę poczytać bo się na tym nie znam tak pomyślałam na logikę....

ja mam ta chlamydię więc u mnie też strach o dzieciątko....a jak seks to z gumką:-(

i też nie fajne są konsekwencje dla mnie i dla małej:-(....ale tu obojetne czy cc czy naturalnie.

chodzi o to ze w trakcie porodu i tak by doszlo do zakazenia bo jedna dziurka obok drugiej wiec na pewno by to sie przenioslo :(
i podobno jezeli teraz nawet bym pojechala i pow ze to mam to odrazu daja kroplowke i ju po problemie :) jakby bylo wiecej czasu to mozna zaleczyc ale nie wiadomo czy nie wroci wiec bezpieczniej krolpowa :)

Emka w tym linku co podałaś pisze że nie zarazisz się drogą płciową czyli jak dla mnie seks ok.

No i na dole pisze że powinni robić wymaz z pochwy i z odbytu:sorry2:

Widzę że tak jak w przypadku mojej bakterii grozi maleństwu zapalenie płuc:-(

dokladnie tak :(
kumpela pow ze jej dali taka kroplowke mimo ze miala wszystko ok..
mi wiec dadza na pewno. bede musiala tego dopilnowac ! mam nadzieje tylko ze bole mi na to pozwola by jakos logicznie myslec i funkcjonowac :szok:
37 tydz a mi malo seksu i malo ;p

reklama
zle napisalam ;p
tydz temu 2600
miesiac temu 2300
czyli na tydz 100 :))
czyli teraz 2700 ;)
wizyta co 2-3 tyg. a usg mam robione po to by ocenic ilosc wod bo przy cukrzycy roznie bywa..

Do góry