blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja codziennie na podwieczorek wcinam jogurt z płatkami owsianymi i pomarańczą i cukier po tym mam dobry . To taki substytut deseru .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam;-)
blueberry77 a co jesz na to śniadanie, ja jak zjadłam 2 kromki chleba z wędliną to cukier szalał, dopiero ktoś mi tu poradził, ze na pierwsze śniadanko to tak na rozruch minimum, kanapeczka to max, dopiero na 2 trochę więcej, spróbuj może to pomoże, no i może jakiś inny chleb, jak eksperymentowałam to mi chyba wasa na dobre wyszła z tego co pamiętam.
dziewczyny to dałyście czadu, aż się pośliniłam za tym piwkiem, jak mi się chce alkoholu, jak nigdy:-) już nawet bez fajeczki ale z drineczkiem;-)
rybka jak tam dalej w dwupaku?
wczoraj wypadło mi mierzenie cukru i po obiadku 105
hmmm a czy możesz internistę odwiedzić i zapytać tak dla pewności?dziewuszki..
moja lekarz jest na urlopie do piatku.
ja natomiast ponownie mam problemy z zatokami. zawsze bralam sinupret. napisane jest ze mozna stosowac go bedac w ciazy. wziac go czy poczekac na decyzje lekarz ? moja ciaza przebiega bez zaklocen nie jestem tez na nic uczulona..