reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

ja tez mam dobre cukry po slodyczach - 110-115
natomiast po pieczywie roznie...
ograniczam slodycze bo nie widzi mi sie mocno przytyc dostarczajac malej to co i tak zbedne...
a jesli chodzi o o slodycze dla D to podobno nie mozna bo jest w nich slodzik ktory jest zakazany w ciazy.. wiec nie jem :)

reklama
Agga najmniej cukru jest w cukrze:-p:-p:-p

Co do słodyczy dla diabetyków , tak jak pisze Emka nie wolno bo mają słodzik

Chyba że kupisz słodzone fruktozą--tym mogą być słodzone bo to cukier owocowy,

ale takich na rynku jest jednak stanowczo za mało:baffled::baffled:.

ja jem tylko takie wafelki i raz trafiłam na takie ciastka kruche maślane, ale na czekolade z fruktozą nie trafiłam:sorry2:

hej słodziaki

my nadal 2w1
ale ja już mam dość jest mi ciężko fizycznie i psychicznie

chce się rozsypać:tak::tak::tak: niech mnie potną i już

a poza tym cukry dzienne ok tylko nocny po fenoterolu jescze nie taki i nadal 28j insuliny idzie;-)

miłej niedzielki

reklama
Witam dziewczyny!
Mam takie pytanko. Chodzi o cebulke. Czy moge zjeść cebulke duszoną z odrobinką piersi wędzonej z indyka???:confused: Bo jakas mnie taka ochota na to wzięła a nie wiem czy to wskazane. A tak na surowo to nieznosze:no:.

Do góry