reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Witam dziewczyny!
Mam takie pytanko. Chodzi o cebulke. Czy moge zjeść cebulke duszoną z odrobinką piersi wędzonej z indyka???:confused: Bo jakas mnie taka ochota na to wzięła a nie wiem czy to wskazane. A tak na surowo to nieznosze:no:.

Witam słodziutkie.

Ja jem cebulę jak jabłko tzn.dogryzam i jest ok.....Cebula jest zdrowa więc można:tak:

Dziękuje słodziutkie:tak: Te słowa mnie pocieszyły bo wprowadze sobie jakąs zmiane.

Dzisiaj to niestety jestem bez mierzenia bo w aptece dali mi nie te paski co trzeba. Dopiero jutro je wymienie bo dzis sie nie dało. A moje wyniki są różne, wiem taraz napewno że nie moge płatków owsianych jeść, a taki pyszniutki robiłam sobie podwieczorek:wściekła/y: Jutro też w sumie pierwsza wizyta u diabetologa, ciekawa jestem co mi powie (no ciekawa i troche spanikowana).

To polecam z jabłuszkiem albo mandarynka i jogurtem naturalnym, pychotka. Ale jak zjadłam z jabłuszkiem to po godz mialam 160:no:. Więc sie skonczyło.

CZEŚC DZIEWCZYNY!!!
glukometr już wporządku i cukry też. Dzis nawet zjadłam makaron zapiekany w serze ( nie dużo ale zawsze cos dobrego na obiad) i cukry ładne 90.
zaraz sobie zmierze bo zjadłam ccherbatnika z czekoladą i kawke z mlekiem ciekawe co to będzie:)

CZEŚC DZIEWCZYNY!!!
glukometr już wporządku i cukry też. Dzis nawet zjadłam makaron zapiekany w serze ( nie dużo ale zawsze cos dobrego na obiad) i cukry ładne 90.
zaraz sobie zmierze bo zjadłam ccherbatnika z czekoladą i kawke z mlekiem ciekawe co to będzie:)

Hmmm, makaron zapiekany w serze...mniam:tak: Musze chyba spróbować chociaż odrobinke. Bo na herbatnika z czekoladą to sobie nie pozwole, boje sie:szok:

reklama
cukry 85 zaczynam sie zastanawiac czy mam tą cukrzye ale z drugiej strony mała dietka nie zaszkodzi:)
Chyba czeka mnie jeszcze badanie na cukrzyce jakos niedługo w przyszlości???
Jak to jest dziweczyny?

Do góry