reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Witam dziewczyny!
Mam takie pytanko. Chodzi o cebulke. Czy moge zjeść cebulke duszoną z odrobinką piersi wędzonej z indyka???:confused: Bo jakas mnie taka ochota na to wzięła a nie wiem czy to wskazane. A tak na surowo to nieznosze:no:.

Witam słodziutkie.

Ja jem cebulę jak jabłko tzn.dogryzam i jest ok.....Cebula jest zdrowa więc można:tak:

Dziękuje słodziutkie:tak: Te słowa mnie pocieszyły bo wprowadze sobie jakąs zmiane.

Dzisiaj to niestety jestem bez mierzenia bo w aptece dali mi nie te paski co trzeba. Dopiero jutro je wymienie bo dzis sie nie dało. A moje wyniki są różne, wiem taraz napewno że nie moge płatków owsianych jeść, a taki pyszniutki robiłam sobie podwieczorek:wściekła/y: Jutro też w sumie pierwsza wizyta u diabetologa, ciekawa jestem co mi powie (no ciekawa i troche spanikowana).

To polecam z jabłuszkiem albo mandarynka i jogurtem naturalnym, pychotka. Ale jak zjadłam z jabłuszkiem to po godz mialam 160:no:. Więc sie skonczyło.

CZEŚC DZIEWCZYNY!!!
glukometr już wporządku i cukry też. Dzis nawet zjadłam makaron zapiekany w serze ( nie dużo ale zawsze cos dobrego na obiad) i cukry ładne 90.
zaraz sobie zmierze bo zjadłam ccherbatnika z czekoladą i kawke z mlekiem ciekawe co to będzie:)

CZEŚC DZIEWCZYNY!!!
glukometr już wporządku i cukry też. Dzis nawet zjadłam makaron zapiekany w serze ( nie dużo ale zawsze cos dobrego na obiad) i cukry ładne 90.
zaraz sobie zmierze bo zjadłam ccherbatnika z czekoladą i kawke z mlekiem ciekawe co to będzie:)

Hmmm, makaron zapiekany w serze...mniam:tak: Musze chyba spróbować chociaż odrobinke. Bo na herbatnika z czekoladą to sobie nie pozwole, boje sie:szok:

reklama
cukry 85 zaczynam sie zastanawiac czy mam tą cukrzye ale z drugiej strony mała dietka nie zaszkodzi:)
Chyba czeka mnie jeszcze badanie na cukrzyce jakos niedługo w przyszlości???
Jak to jest dziweczyny?

Do góry