reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Emka- igły chyba 0,50 groszy za jedna - ale tego nie musisz tyle kupować - mówię ci że ja rzadko je zmieniam.

No właśnie Basia pamiętam że ty chodziłaś i chodziłaś po terminie i jeszcze miałaś chłopów w domu chorych w terminie :) To ja nie wiem co oni ode mnie chcą!! no cóż nie będę narażać malucha i pójdę w poniedziałek bez marudzenia- w końcu jesteśmy babami i jakoś ten poród wytrzymam.

reklama
Maria pewnie, że dasz radę!!!:tak:

Emka dali Ci optium?:szok::szok::szok: Ja się go wręcz boje:-D:-D:-D Spróbuj jeszcze raz, może za małą kropelkę krwi miałaś? Ja dostałam ostatnio 10 igieł za darmo bo podobno apteki maja jakieś bonusy czy coś tam. A tak to płaciłam 10 groszy za jedną.

Basia a jak Twoje cukry?

Kurcze dziewczyny ledwo chodzę. Coś mnie wziął taki ból w dole kręgosłupa i w pachwinach, że nie mogę się ruszyć. Najwygodniej mi na piłce mojego synusia. Mam nadzieję, że nie pęknie:-D:-D:-D

Nie no Emka - coś źle zrobiłaś, ja mam ten sam sprzęt też z Karowej, nie ma takich wyników.
Musisz otworzyć opakowanie pasków i tam w środku jest w plastikowym pudełku taki plastikowy duży biały paseczek- włóż go i pokaże ci się jego numer na wyświetlaczu (ten sam co na tym pasku), następnie weź cienki niebieski pasek włóż do aparatu i musi mieć ten sam numer pasek co się na wyświetlaczu pokazał, następnie nakłuj palec i przyłóż do paska aż piśnie i zacznie odliczanie od 5-0 i wtedy masz wynik.
Nie ma takiego wyniku jak 38! może być np. od 65-200 ale niżej chyba nie istnieje byłabyś już w śpiączce :tak: spróbuj jeszcze raz.

Aga- może rozchodzisz ten ból :) mi chodzenie na to pomaga - tyle że już zaczyna mnie już wszystko inne boleć :)

haha
no to na bank zle zrobione ! ;p ojeju dopiero sie ucze ;p zjem kolacje to zrobie po kolacji ;p a kluje sie zwykla igla :( bo w aptece nie maja nakluwacza samego..

Emka skoro jesteś z Warszawy to masz pewnie normę do 120 po godzinie i do 90 na czczo. My z Poznania mamy mierzyć po dwóch godzinach i norma do 120 i do 90 na czczo. Nie powiedzieli Ci tego? Przecież to najważniejsze?:szok:

reklama
Emka no to napisz koniecznie jaki miałaś wynik:tak: A co masz dzisiaj na kolację? U mnie chlebek razowy i dwa jajka i herbata z cytryną bez cukru. :tak:

Maria spróbuje wejść pod ciepły prysznic może to mi pomoże.:-(

Do góry