gabrielka1308
Fanka BB :)
Święta? Wogóle ich nie czuje:-( Nie wiem co robić, dzisiaj pielęgniarka u diabetolog powiedziała, zę spadł mi brzuch i bratowa też. Sama to teraz widzę i sama nie wiem co robić. Czy czekać do poniedziałku, a może w piątek bym się wybrała. A jeszcze nie wiem co mam zdecydować bo w poniedziałek dowiedziałąm się, że moja grupa na angielskim jest za mała i musimy dopłacać
niby nie duże pieniądze tylko , że ja tak do końca nie jestem pewna czy nadal chce żeby mnie uczył ten nauczyciel bo od 2 zajęć narzekam na niego. A od lutego nie będę miała z kim zostawić dziecka tzn będę miałą ale bedę musiała za to zapłacić i to wszystko tak jakby się mijało z celem. 

Nie wiem co robić, dlatego pisze, żeby się wyrzalić;-)
Szkoda mi zrezygnować z nauki, ale w tamtym roku zaczełam chodzić do innej szkoły, to tam biegałam bo i fajna grupa a przede wszystkim fajna babeczka wykładała a tu facet siedzi i nawet mu się wstać nie chce ,żeby napisać wyraz którego np. nie rozumiemy

Musiałam zrezygnować z tamtej szkoły bo zmieniłam miejsce zamieszkania:-(
Dziewczyny doradźcie

A teraz jeszcze brzuch obniżony - jak to wygląda jak brzuch się obniża??? jaki czas może być do porodu???
Na pocieszenie zjadłam jabłecznik - a cukry będę mierzyć i te nerwy jeszcze...
Dzisiaj u diabetolog usłyszałam, że cukry powinny mi się już normować i pani pielęgniarka stwierdziła ze mnie utuczyli w szpitalu bo przytyłam 2kg. To jest dziwne bo jem jak jadłam. Trzymam dietę, czasami jakiś grzeszek ale nic strasznego. Zamiast chudnąc to ja tyje

Szkoda mi zrezygnować z nauki, ale w tamtym roku zaczełam chodzić do innej szkoły, to tam biegałam bo i fajna grupa a przede wszystkim fajna babeczka wykładała a tu facet siedzi i nawet mu się wstać nie chce ,żeby napisać wyraz którego np. nie rozumiemy

Dziewczyny doradźcie

A teraz jeszcze brzuch obniżony - jak to wygląda jak brzuch się obniża??? jaki czas może być do porodu???
Na pocieszenie zjadłam jabłecznik - a cukry będę mierzyć i te nerwy jeszcze...
Dzisiaj u diabetolog usłyszałam, że cukry powinny mi się już normować i pani pielęgniarka stwierdziła ze mnie utuczyli w szpitalu bo przytyłam 2kg. To jest dziwne bo jem jak jadłam. Trzymam dietę, czasami jakiś grzeszek ale nic strasznego. Zamiast chudnąc to ja tyje