kaśka k
Fanka BB :)
KasiaK, na pewno wynik będzie w porządku, ale daj znać po co i jak :-)
.
ok dam znać
Aga mnie na końcu żołądek bolał od tego Asparginu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KasiaK, na pewno wynik będzie w porządku, ale daj znać po co i jak :-)
.
mi najbardziej brakuje pomidorów i przetworów mlecznych... no ja na diecie bezmleznej jestem, ale też nie uważam, żeby było jakoś strasznie źleA poza tym to wielkiej diety nie stosuje (oczywiscie bez kapusty grochu cebuli czosnku itd.) bo nic sie dziecku nie dzieje - tak straszylas ta dieta karmiących a nie jest NA RAZIE tak źle :-)
mi robili w szptalu jak poejchałam rodzić - pobrali o 2 w nocy, jak przyjechałam, a wynik wpisali do karty o 12 - czyli po 10 godzinachdziewczyny tak na marginesie ile sie czeka na wyniki badan-chodzi mi o wynik na grupe krwi??
ja mam już naswet pobrudzone. Dziewczyny czy macie już wszystko poprane i poprasowane? Ja chciałam sie za to dzisiaj zabrać lae jak mój mąz to usłyszał to mnie wyśmiał, że już.
a ja nie mam pojecia co jesc....wszystko mnie odrzuca....
tak bardzo lubie owoce...jadlam je calymi dnami a teraz nie moge
dziewczyny tak na marginesie ile sie czeka na wyniki badan-chodzi mi o wynik na grupe krwi??
Hidi może jak zacznie się akcja to tak szybko urodzisz, ze nie potna Cie? U mnie poranne cukry tez ok dzisiaj 78 ale po śniadaniu trochę podwyższony ale w granicach normy. Dzisiaj trochę mi lepiej ale nadal nic mi sie nie chce. Chyba zabiorę sie za pranie ubranek dla maluszka. W czwartek diabetolog już nie mogę sie doczekać bo zrobi mi usg i znów zobaczę moja kruszynkę.
Monia wszystko zalezy od tego gdzie robisz ja robiłam w laboratorium w szpitalu to czekałam jeden dzień a moja znajoma w przychodni w swoim mieście czekała trzy dni bo gdzieś wysyłali tą krew. Musisz popytać. Rozumiem Cię bo ja tez nie mogłam pogodzić sie z brakiem owoców ale jakoś przywykłam.
Winoroślinka dzięki za pocieszenie takie słowa, naprawdę podnoszą na duchu zwłasza to, że twoja córcia zdrowa jak rybka. Masz dobrze, że możesz prawie wszystko jeśc przy karmieniu ja przy Piotrusiu prawie nic nie jadłam. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej.
Iza no to nie tak źle z tym badaniem. Już myślałam, ze czeka mnie kolejna wizyta u wampirzyc;-)
Rybka odezwij się bo martwimy sie o Was!
Dziewczyny czy macie już wszystko poprane i poprasowane? Ja chciałam sie za to dzisiaj zabrać lae jak mój mąz to usłyszał to mnie wyśmiał, że już. Zawsze robiłam wszytko przed samym szpitalem ale później byłam tak padnięta, ze nie miałam siły chodzić.