Cześć dziewczyny
Aga dzięki za pocieszenie, mam nadzieje, że będzie dobrze,
Dziś miałam straszne nerwy. Zadzwoniłam rano do opola umówić się na cc i co usłyszałam?

Oni nie umawiają się na cc tylko proszę przyjechać tydzień przed terminem czyli w moim przypadku 14.12. Nawet nie zapytała dlaczego mam cc

tylko mam przyjechać i położyć się na oddzial. wyszłam z siebie, jak tak można. Najgorsze jest to , że wymóg jest taki, że należy najpierw zadzwonić. Dziewczyny Opole ul. Reymonta - przereklamowany szpital. Nie mogłam się uspokoić, ale dodzwoniłam się wkońcu do mojego gin i mam być u niego 30.11. Trochę mnie uspokoił, ale również był zdziwiony, że takie mają podejście.
U mnie rano 100, ale to jest dziwne, najpierw zmierzyłam z prawej ręki z najmniejszego palca 107, a z lewej (z tej której mierze zawsze) 100 i co można o tym sądzić.
Mam nadzieję, że tak jak pisze Aga będziemy na święta z naszymii Maleństwami
Coraz większe przerażenie mnie bierze, nawet zaczełam pakować wkońcu torbę tylko, że jest za mała;-) i chyba myszę wziąść tą największą:-)
Dziewczyny koleżanka powiedziała, że warto zainwestować w maść czy krem przeciwbólowy do brodawek. Byłam wczoraj w aptece i pani mi poleciła bepanten ale to raczej nie jest przeciwbólowy, czy Wy macie coś takiego godne polecenia?
Dziś miałam 115 po barszczu czerwonym i kawie z mlekiem., wczoraj miałam po tym samym i tej samej ilośći 95 - czyżby przez nerwy aż tak cukier skoczył???

Dzisiaj rano to miałąm wrażenie, że urodzę. To była moja podświadomość - chyba naprawdę mam cykora i zabardzo się przejmuję

Czy laktator należy brać do szpitala?
Mam mnóstwo pytań, ale wiem, że Wy mi na nie odpowecie
Czy ktoś wie co z Basią?:-)
Miłego wieczorku życzę:-)