Betty2
Fanka BB :)
Dokladnie, tym bardziej ja uważam że robienie pomiaru przed jedzeniem,pół godziny po,godzinę,półtorej i dwa to przesada. Czy ludzie z cukrzycą nie żyją...nie pracują...tylko zegar przed oczami i pokłute palce!?..(wiem wiem przykład cukrzycy nie ciążowej przytaczam).Naprawdę nadgorliwość jest gorsza od wiadomo i ten rygor( i cisnienie że pomiar) też nie pomaga na cukry...a i tak widzicie że to chwiejne na maxa. Ja teraz po lekturze posta o tych waszych wielu(!)pomiarach z 1 ręki mialam 102 a z 2 117 i co? Średnią arytmetyczną mam liczyć Nie dajmy się zwariować ... Gdzie tam do końca ciąży...omgSpróbujcie makaronu durum, on się w smaku praktycznie nie różni od takiego zwykłego, a jest dla nas dozwolony
Ja wczoraj padłam po 22, bo dosłownie nie mogłam ustać na nogach, taki miałam męczący dzień. Jeszcze brzuch taki twardy, że masakra No i oczywiście godzinowo mi się to jedzenie nie spinało, bo spałam jak zabita prawie 10 godzin i byłam pewna, że będzie przekroczenie, a tutaj 86... Czyli standardowo jedna wielka zagadka Chociaż wychodzi na to, że dobrze jest słuchać siebie, czyli jak chce się spać, to spać, a jak czuję, że już nie mam ochoty na jedzenie, to nie jem, a nie że trzeba co 3 godziny.