Podobne tematy
- Mama2024
- Potrzebuję porady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To sie robi na czczo to badanie ?Nie, jutro badam zwykła glukoza. Ta glikolowana badalam jakiś czas temu to była ok, ale ona jeszcze lapala mój czas częściowo przed ciaza.
Po fasolce po bretońsku 99. Zjadłam mała porcję.
Zrobiłam kalkulacje w aplikacji, błonnika niestety nie wyszczególnia, ale generalnie nie było to bezblonnikowe jedzenieDziewczyny, co sądzicie o takim chlebie? https://www.frisco.pl/pid,133835/n,chleb-bez-maki-chleb-vegan/stn,product
Zjadłam najpierw 1 surowa marchewkę, potem jedno gotowane jajko i na koniec 1 kromkę (to jest akurat dość ciężkie, bo ponad 50g) z cienko posmarowaną pastą z bakłażana i cieciorki (kupna, jest w niej cukier). I szału nie ma, bo pomiar po godzinie 130. Za dużo tłuszczu? Za mało białka?
A co to masz za appkę?Zrobiłam kalkulacje w aplikacji, błonnika niestety nie wyszczególnia, ale generalnie nie było to bezblonnikowe jedzenie
Tluszcz 20g
Węglowodany 16g
Białko 12g
Kcal 290
Wymienniki W 1,6
Wymienniki BT 2,3
Vitascale na telefonie. Jest wbudowana baza produktów, ale można też dodać inne wg etykiety.A co to masz za appkę?
A ser żółty jesz? ..ma ig 0Vitascale na telefonie. Jest wbudowana baza produktów, ale można też dodać inne wg etykiety.
Hej. Ha w diecie od dietetyka mam ser żółty więc myślę ze możnaA ser żółty jesz? ..ma ig 0