Kuroslaw nie wiem czy zauważyłaś ale na tym wątku często porusza się tematy nie związane z cukrzycą. Mi to nie przeszkadza.
mi też nie, bo ledwo mam czas na czytanie tego i ewentualnie styczniówek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuroslaw nie wiem czy zauważyłaś ale na tym wątku często porusza się tematy nie związane z cukrzycą. Mi to nie przeszkadza.
Iza mam nadzieję, że Kasia nie cierpi. Napisz jak było po pierogach. Nie dziwię Ci się, że masz chwile słabości, tak niewiele Ci już zostało. Krewetki też bym zjadła a jak robisz bo ja najbardziej lubię takie na masełku.
.
A ja sie wczoraj zebrałam, żeby sobie własny glukometr kupić a nie liczyc na poradnię to mi cenę za Accu Checka walneli 65 złociszy Zwariowali chyba. Szukam tańszej apteki.
Ja kupiłam ten z pierwszego linku bo u nas też w aptekach były drogie. Do każdego dołączony jest jeden nakłuwacz a do niego dokupujesz igły. Nakłuwacz wygląda jak długopis a igiełki na początek też dostajesz w zestawie.Dzieki :-) Jak mi sie dzisiaj nie uda kupić do 50 zł to zamówię.
W zestawie jest 1 nakłuwacz. A jakbym chciała też kogoś jeszcze nakłuć to skąd mam wziąć drugi? Sprzedaja oddzielnie takie rzeczy?
Dzieki :-) Jak mi sie dzisiaj nie uda kupić do 50 zł to zamówię.
W zestawie jest 1 nakłuwacz. A jakbym chciała też kogoś jeszcze nakłuć to skąd mam wziąć drugi? Sprzedaja oddzielnie takie rzeczy?