HappyBabyMama
Fanka BB :)
Słodka M to poczekaj. Laktator można kupić w każdej aptece wiec jak będziesz potrzebowała to kupisz na już. Ja miałam ręczny madela.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też czekam na pierwsze dziecko, chociaż to moja druga ciąża. Pierwszą niestety poroniłam Też jestem zielona w temacie i wiedzę czerpie z internetu i ze szkoły rodzenia. Do szpitala już się spakowałam, bo u mnie już niedługo wszystko może się zacząć Wzięłam pajace i body 56. Butelki nieb biorę, bo chce karmić piersią. Laktator wypożyczają u mnie w szpitalu.
Mam nadzieje, że ta wstrętna cukrzyca przejdzie mi zaraz po porodzie
HejWitam wszystkie Mamy
Podpowiedzcie...czy to prawda że przy cukrzycy i insulinie trzeba stawić się w szpitalu wcześniej- tzn w 38 tygodniu? Doszły do mnie takie informacje ale szukając informacji nic nie mogę znaleźć... :/
Hej
Mi lekarz powiedział, że jak cukrzyca jest pod kontrolą i nie biorę insuliny to nie ma takiej potrzeby. Normalnie mam czekać na termin a raczej na skurcze Wiem, że niektórym dziewczyny mają zalecone wstawienie się w 39 tygodniu.. To już jest zalezne od lekarza. Zapytaj ginekologa, który Cię prowadzi A jak wygląda u Ciebie sytuacja z cukrzyca i waga dzidzi?
Wczoraj dostałam od dietetyka jadłospis i powiem wam Że mam jesc aż 2400kcal. Jestem przerażona ze aż tyle nie wiem czy dam radę posiłki są ogromne
No ja własnie ostatnio niestety chodzę trochę głodna. Muszę sobie zwiększyć trochę posiłki chyba, albo dołożyć jeszcze jeden. W sumie cukry ma na tyle niskie, że mam zapas A po ciąży będę chyba wyglądać jak kościotrup. Jak teraz na końcówce ważę 54,5 kg przy wzroście 172, to po ciąży będę przecież ważyć mniej niż 50 Mam nadzieję, że przez to nie będę miała problemów z laktacją.Ja to samo jem nie chodzę głodna a schudłam 1,5kg już. Tak już chyba mamy. Ale faktycznie mało ci przybyło. Urodzisz i ciało będzie jak sprzed ciąży mój mąż się denerwuje ze jem za mało, ale ja sie na prawdę najadłam. Nie trzeba jeść za dwóch tylko żeby nie być głodnym