po krzywej 75 miałam po 2 godz 164
teraz w piątek jade do poznania do diab. i troche sie obawiam ale szczerze to nie wiem czego.....:-(
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do Poznania? Ja też tam chodzę i życzę dużo cierpliwości i wytrwałości. Kolejki maskryczne i radzę ci być jak najwcześniej. To normy i pomiary masz tak jak ja. Też chodziłam na Polną ale wolę wydać trochę kasy i chodzę prywatnie. Z tego co wiem to babka do której chodzę też tam przyjmuje na kasę chorych więc może do niej trafisz. A skąd jesteś? Daleko masz do Poznania?jejka zapomnialam normy mam na czczo 60/90 a po posiłkach do 120 a musze mierzyc 2 godz po posiłku
hahaha, no wiesz..... .......
są oczywiście różne szkoły, ja - jako matka alergika - jestem wyznawcą najpopularniejszej, czyli - im późniejszy kontakt z alergenem, tym mniejsza szansa na uczulenie. :-)
rano cukier mam miedzy 70 a 82 po obiedzie 2 razy zdarzyło mi sie ze miałam 120 a po kolacji miedzy 80 a 100.
jestem z piły i do Poznania mam 100 km. jade pierszy raz od czasu mierzenia poziomu cukru. moze nie bede musiała tak czesto mierzyc..... ale nie bede sie uzalac nad soba bo z tego co przeczytałam to nie mam tak zle![]()
Ale masz super na czczo! Aż Ci zazdroszczę. Masz fajny termin porodu. Ja mam termin cięcia na 10 grudnia więc już dużo nam nie zostało.AgMich ja mam nadzieje ze sie nie pogorszyjesli nawet to do 26 grudnia wytrzymam a to tylko jakies 80 dni
![]()
rano 75
![]()