reklama
Luca no racja ciekawe te artykuły dla mnie na czasie
Sylwia A no od ponad tyg.
No tak pomału coraz mniej kl w ciągu dnia. W nocy też starałam się zeby ograniczyć karmienia i okazało się ze mala budziła się ale nie z głodu.
Butli nie chciała ale zalapala picie z kubka 360 i najpierw spróbowałam dac jej z tego mm w dzień z odrobiną kaszki No i zaczęła pic. Potem zamiast karmienia o 17. Deserek. Widać było ze małej coś brakuje bo przychodziła się przytulić ale ja tego nie bronilam jej. A po 2 dniach już był luz. W nocy sama przestała się budzić na karmienie. No i z tydz temu z hakiem zamiast cyca na noc dałam mm. Najpierw był problem bo mala mi zwróciła ale jak na drugi dzień zwiekszylam przerwe troche między kaszka A tym mlekiem na noc to wypija ladnie i kładę ją spac no i w dzien teraz ma apetyt. Pieknie je obiadek a mleka na noc to czasem jej jeszcze malo teraz cieszy sie na ten kubek z mlekiem tak samo jak na cyca
Sylwia A no od ponad tyg.
No tak pomału coraz mniej kl w ciągu dnia. W nocy też starałam się zeby ograniczyć karmienia i okazało się ze mala budziła się ale nie z głodu.
Butli nie chciała ale zalapala picie z kubka 360 i najpierw spróbowałam dac jej z tego mm w dzień z odrobiną kaszki No i zaczęła pic. Potem zamiast karmienia o 17. Deserek. Widać było ze małej coś brakuje bo przychodziła się przytulić ale ja tego nie bronilam jej. A po 2 dniach już był luz. W nocy sama przestała się budzić na karmienie. No i z tydz temu z hakiem zamiast cyca na noc dałam mm. Najpierw był problem bo mala mi zwróciła ale jak na drugi dzień zwiekszylam przerwe troche między kaszka A tym mlekiem na noc to wypija ladnie i kładę ją spac no i w dzien teraz ma apetyt. Pieknie je obiadek a mleka na noc to czasem jej jeszcze malo teraz cieszy sie na ten kubek z mlekiem tak samo jak na cyca
lucalew
Fanka BB :)
Do poczytania tak nieśmiało :-)
http://www.polityka.pl/tygodnikpoli...niezwyklych-relacjach-doroslych-i-dzieci.read
http://www.polityka.pl/tygodnikpoli...niezwyklych-relacjach-doroslych-i-dzieci.read
lucalew
Mezatkaa miałam bardzo dobre pod koniec ciąży. Na początku miałam podwyższone przed wizytą ale to wynikało że stresu i braku odpoczynku przed pomiarem.
A coś się dzieje u Ciebie? Jesteś już w domu?
A coś się dzieje u Ciebie? Jesteś już w domu?
Jestem w domu od tygodnia. Wszystko było ok. A tu w nocy bolała mnie głowa spać nie mogłam. Rano poYczylam ciśnieniomierz z mierzylam a tu 140 na 90. Potem już tak tylko 130 na iles. Ale zawsze miałam 100-110 na 70. I tak nie wiem czy to że dopadł mnie katar a bardziej przytkala mi się dziurką w nosie i jakies przeziębienie może czy coś gorszego z tym ciśnieniem. Nigdy mi się nic nie działo złego. Ale głowa dalej boli. Co tu z robić. Termin tez nie wiem w sumie który brać pod uwagę. Z okresu mam 24 luty. A z usg ostatnio dwóch 13.02
lucalew
Mezatkaa z ciśnieniem zwłaszcza w ciąży nie ma żartów ja bym poszła do gina.
reklama
Tak dzisiaj idę na wizytę akurat. A ciśnienie w porządku dzisiaj. Takie jak zawsze mam. 107 67 Wydaje mi się ze się przezebilam i od bólu głowy tak. Bo nie stety mam zapchany nos. Jakieś domowe metody Na przeziębienie polecacie? Że też na końcówkę ciazy coś dopadło.