lucalew
Fanka BB :)
Sylwia hehehe też już jadlam i nic się nie działo. Spróbuj. Właściwie czemu się nie zdecydujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pediatra przebadala powiedziała ze nic sie nie dzieje...Hej dziewczyny moja Oliwka wczoraj skończyła 6 miesięcy Edytka może za dużo sie Malutka najada i stąd ulewanie... U nas chlustała i teraz też czasami ulewa bo ma refluks no i skazę. Powoli rozszerzamy dietę 1 produkt na 7 dni, na razie poszla dynia, teraz jedziemy z brokułem mam pytanie do bardziej doświadczonych mam. Martwię się bo Oliwcia dotychczas bardzo ładnie przesypiała mi nocki z jedną przerwą na karmienie, wiadomo czasami zdarzały się problemy z zaśnięciem czy jakieś pobudki o dziwnych porach, ale od miesiąca to jest masakra. Wczoraj np. zasnęła o 20 i do 21 30 budziła się 4 razy. Uspokajała się tylko na rękach. Głodna nie jest bo nadal tylko raz chce jeść... Myślałam najpierw, ze to zęby ale nic nie widać. Drzemki w dzień mamy 3 ostatnia ok. 15. Też trwają różnie ale ogółem w dzień to śpi tak 3 godzinki. To chyba nie jest dużo... Może ma jakąś infekcje... Poradźcie dziewczyny ehhh