reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Sylwia spoko ;)
moja dwie pierwsze jedynki na dole dostala jak miala pol roku z hakiem, teraz idzie jej 9. miesiac i jeszcze nic dalej, choc moze cos na rzeczy jest, bo slini sie tragicznie i gryzc chce wszystko, ale kiedy jej wyjda :eek:

Edytka trzymaj sie, i wygon te doly ;)
Zdrowka dla Was ! :)

reklama
Edytka
Co szpital to obyczaj. W moim nie kapali a w innym tak. Ja kapie codziennie od kiedy jestesmy w domu. Julcie tez kapalam i skorke ma sliczna.

A zeby to tez podobno im pozniej tym lepiej :)

Ja tez słyszałam że żeby im później tym lepiej :)
Ja kapie małego teraz co drugi dzień.

Edytka
Zdrówka! A mała ile pampersow moczy la? Bo podobno dzieci odwodnione mało mocza

Edytka dużo siły życzę. My kapiemy tak co drugi dzień no chyba że jest duża kupa na pół pleców to i częściej ale rzeczywiscie jest to prawda ze im mniej chemii tym lepiej więc co drugi dzień wystarczy. Inhalacje może warto małej robić z solą fizjologiczna?!

Sylwia na innym forum mamy koleżankę od fizykoterapii i ona mówi że nie wolno sadzac dzieci czy nawet jak zaczynają chodzić nie pomagać podtrzymujac - dziecko musi samo zacząć bo można krzywdę zrobić.

Dziewczyny co mogę jeść w Wigilię? Wiem że wszystko co z grzybami odpada bo ciezkostrawne.
A czego jeszcze nie powinnam się dotykać? Mój Mały będzie miał pol roku i 2 tyg w Wigilię. Powinnam juz popuscic z dietą?
Wiecie ja z tych panikujacuch :)Wczoraj pierwszy raz zjadlam nugetssy smażone :)oczywiście bez sosu czosnkowego chociaż miałam taką ochotę na niego :)
Jakie sałatki polecacie i jakie przystawki?

Sylwia ja jem wszystko i grzyby i czosnek i kapustę i fasolę i nic się nie dzieje. Mleko produkuje się z krwi a nie treści żołądka.
Na święta będę próbować wszystko oczywiście z umiarem co by nie przytyć za bardzo :-)

reklama
Do góry