reklama
Margo25
Fanka BB :)
Aaach...Julcia tez miala taki okres,ze spala do 9-10 Pozniej wstawala o 8. A jak poszla do zlobka to ją juz pod zlobek ustawilam i wstaje o 7. Ale nigdy nie byla tym dzieckiem co wstaje o 6 Pewnie Jasio mi zrekompensuje
Aga dziś nadal Julka marudna ale przynajmniej zaczęła lepiej jeść. Jest nadzieja, że jakoś przetrwamy
Fajnie, że do 9 Twoja mała pospała, oby jak najdłużej heh moja śpi do 10-11, ale dziś pobudka o 8.30 z wieeeeelką kupą i przez to że musiałam ją calutką przebierać to już było po spaniu bo się wybudziła na maxa
Margo kto wie, może Jasio będzie ładnie spał jak siostrzyczka
Fajnie, że do 9 Twoja mała pospała, oby jak najdłużej heh moja śpi do 10-11, ale dziś pobudka o 8.30 z wieeeeelką kupą i przez to że musiałam ją calutką przebierać to już było po spaniu bo się wybudziła na maxa
Margo kto wie, może Jasio będzie ładnie spał jak siostrzyczka
lucalew
Sorcee
Ja tak robie. Jak nie karmie to z laktatorem ganiam.
Laski. Jest jeszcze taki problem, ze Jasio strasznie tym moim pokarmem ulewa. Wnerwia mnie to, no duzo go nie ma a jeszcze ulewa nooooo :/ MM tak nie ulewa :/
Margo spróbuj może syrop Gastrotuss baby
Margo25
Aaa wlasnie. Mam ten syrop to mu podam.
Hej Dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie dnia 17.06 urodziła się Oliwka waga 3670 g i długa na 54 cm teraz mamy już prawie 5 miesięcy robiłam obciążenie - oficjalnie pożegnałam się z cukrzycą a też byłam na insulinie także Margo głowa do góry moja Oliwka tez masakrycznie ulewała i nadal czasami się zdarza. Słabo przybierała też na wadze i ciągle były jakieś brzuszkowe problemy - byłyśmy nawet w szpitalu (napisałam długi post ale wcięło mi go więc już nie będę pisała drugi raz:/) - lekarze orzekli że skaza białkowa - podawałam delicol i do odciągniętego pokarmu tak z 30 ml - zagęstnik do mleka nutriton - bo moja Oliwa to i podczas zmiany piersi potrafiła chlusnąć :/ także gastrotuss to wtedy nie bardzo się nadawał, ale u nas po tym zagęstniku Małą bolał brzuszek i zrezygnowaliśmy. Teraz podajemy gastrotuss baby i jesteśmy na mm - nutramigen puramino (po miesiącu dokarmianie bo słabo przybierała), teraz już samo mm. Także u nas nie udało się kp - i żadne przystawianie ani odciąganie 3-5-7 nie pomogło. Także różnie to z tym kp bywa :/ buziaki dziewczyny
Wrzucam Wam też zdjęcia mojej księżniczki i lecę do niej bo wstała
Wrzucam Wam też zdjęcia mojej księżniczki i lecę do niej bo wstała
Załączniki
Śliczna mala oby wszystkim ta cukrzyca mijala po porodzie. Czasem się zastanawiam czy jeśli sie kiedys zdecyduje na drugie dziecko to czy znow będę to miala bo wiem ze może być ale nie musi, koleżanka właśnie w 1. Ciazy miala ale w 2. Już nie
Margo25
Ale sie zdolowalam moja kuzynka urodzila niespelna tydzien temu a dzis ma tyyyyyyle pokarmu, ze moglaby cale osiedle wykarmic Malego karmi po 3-4 minuty do syta z odciagnietego zajada 80ml a z cyca wiecej a ma niecaly tydzien kontaktowala sie juz z bankiem mleka wiec pewnie do niej podjade to i mi pokarmi
reklama
Margo a jak z przybieraniem u niej ?
Bo widzisz moja niby sie tez najadala super, ale po paru tyg. malo przybierala i tu byl problem z kolei a mleka to ja tez mialam tyle ze jeszcze czasem odciagalam w nocy i nawet nie trzymalam bo nie mialabym kiedy jej dac
Bo widzisz moja niby sie tez najadala super, ale po paru tyg. malo przybierala i tu byl problem z kolei a mleka to ja tez mialam tyle ze jeszcze czasem odciagalam w nocy i nawet nie trzymalam bo nie mialabym kiedy jej dac