ania_kropla
Fanka BB :)
Sylwia koleżanka tak miała ze jej córka preferowala jedna pierś. I ta koleżanka z drugiej odciagala i robiła sobie zapas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i u mnie dzis cukry nadal za wysokie...tylko na czczo mi sie uregulowaly..dzis 85.
Margo u mnie bez zmian. Czekam. Dwa razy dziennie ktg no i cukry mierze. I w końcu jakaś mądrzejsza położna kazała mi wpisywać w kartę te wyniki które robie po posiłkach a nie o stałych godzinach (7, 10, 17), jak miałam to robić.
Luca
Ratunku Mierze godzine i dwie po posilkach. Dzis po obiedzie po 1h mialam 175 a po 2h 160. W wiekszosci jak przekraczam po godzinie to po 2h juz jest ok 140...ale kompletnie nie ogarniam tych norm teraz.. nie wiem juz komu wierzyc i dlaczego sa takie rozbieznosci. W dodatku jestem wyczerpana i mam wrazenie, ze mi to dziadostwo nie minie...no ale nie zamienilabym posiadania dwojki dzieci na jedno dopiero czuje, ze mam pelna rodzine
Margo mierz po 2 h. Oszczędzisz sobie nerwów.
Luca no mogłam sama na to wpaść. Ale ta położna wpisała godzinę rzeczywista i mnie też tak kazała.