reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Natka no troche strachu miałaś,ale najważniejsze że już jest po i obydwie czujecie się dobrze,odpoczywajcie,cieszcie się sobą,poznawajcie się !! Zazdroszcze strasznie nie moge się doczekać mojego Bartusia :)

reklama
Natka no wiesz co.. siedzialam do 15 tak zerkalam na te forum ale dzis cisza, a tu taka niespodziewajka! :) :) :) Wspaniale... Gratuluje kochana!

Dzien dobry przed 7 :)

Dziecie mi sie koniecznie obudzilo na mleko wiec lyknelam euthyrox i zajadam kanapke :)

Pesq
Ratuj :p Przy tej insu zaczelam jesc nawet wiecej weglowodanow niz wczesniej a pasek czarny :/

Luca
Jak tam?

Natka
Jak Mała? Wysypiacie sie? :D Czy juz sie zaczelo? ;)

Ostatnia edycja:
Zjadlam. Jeju...jaka znowu bylam wyglodniala. Tylko jak wlacze sobie kanapke np.o 3 aby zapobiec glodzeniu to jak mam wziac euthyrox ma czczo o 6-7 zakladajac, ze wtedy wstane na kolejny posilek?

Dziękujemy dziewczyny :)
Jeśli dobrze widzę to lucalew się ostatnio nie odzywa.. czyżby i u niej coś się zaczęło? :)

Zmierzyłam dziś na czczo i 90. Pierwszy raz od rozpoznania cukrzycy mam taki cukier, zawsze lekkie niedocukrzenie lub lekko powyżej 70. To dobrze, czy źle?

Margo nie wysypiam się mimo że małej nie mam na swojej sali jeszcze... ale dziecko dziewczyny obok daje niezłe popisy i calutką noc płaczę. Więc drugą noc z rzędu tylko ze trzy godziny snu...

Margo,

Euthyrox mozesz brac 3h po posilku. Po nim trzeba doczekac te min 30 min, inaczej w ogole nie zadziala, wiec nie ma sensu brac.

Natka,
A jak ty sie czujesz? Poza niewyspaniem? Jak corcia? Odpoczywaj jesli tylko masz okazje.

reklama
Lunera ja w sumie kiepsko. Boli mnie strasznie, nie samo miejsce cięcia ale to obkurczanie macicy. Ledwo leżę no ale jakoś muszę dać radę. Tym bardziej, że niedługo muszę doczłapać się na neonatologię na karmienie małej.
a córcia chyba dobrze, czekam jeszcze na wizytę z lekarką po 9 i wtedy będę mieć pewność.

Do góry