kaśka k
Fanka BB :)
carioca teraz Ty jesteś w kolejce
;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczyny
Mgnienie gratuluję ! Super wiadomości
Nic mi się dzisiaj nie chce. Wczoraj byłam u gina i dzidzia waży już prawie 3 kg. Ciekawe kiedy się urodzi. Tez ma różne pomiary np głowka na 36 tydz a inne części na 35 i 34 więc nie wiem czy mam się martwić tym czy to normalne??
carioca teraz Ty jesteś w kolejce;-)
cześć dziewczyny
Mgnienie gratuluję ! Super wiadomości
Nic mi się dzisiaj nie chce. Wczoraj byłam u gina i dzidzia waży już prawie 3 kg. Ciekawe kiedy się urodzi. Tez ma różne pomiary np głowka na 36 tydz a inne części na 35 i 34 więc nie wiem czy mam się martwić tym czy to normalne??
Iza - ja tu na etapie automotywacji do przestrzegania diety a Ty tutaj o Smakiji![]()
Na szkoleniu ogólnie nudy. Jedyne nowości to norma na czczo do 90 i tylko 19 wymienników