reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Dwie godziny wcześnej (przed siuśkami) jadlam kanapke 25 gram wieloziarnistego + ser bialy +warzywa + 5 truskawek - trzecie sniadanie. Nie wiem kochane, juz jakos sie tak mocno nie przejmuje - niech diabetolog sie glowi. Juz ja nie mam sily.

Ale dobrze bylo dzis uslyszec malutkiej serduszko na ktg. Taka ulga :)

reklama
Pesq
25g chleba to chyba trochę za mało. Bo i 5 truskawek to nawet nie jeden wymiennik. Truskawek trzeba 150g. Ja tez dzisiaj jadłam i zwazylam sobie.
Diuska
Ty to już mogłabyś urodzić :) ja nie wiem na co Ty czekasz :))) hehe. Zartuje.
Nic Ci się tam nie zapowiada? :)

lucalew super, że wynik hemoglobiny cały czas się poprawia :) oby tak dalej! oczywiście kciuki za wizytę trzymam i czekamy na wieści jutro :)

klaudii
dziękujemy za słowa wsparcia i pozytywne informacje :)

gosik super, że wszystko dobrze po wizytce!

diuśka no właśnie, nic się nie rusza u Ciebie??

dziewczyny macie może jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę/sklep z artykułami dla maluszków z minky?

edit: kurde, przedobrzyłam na kolację i 135 :/ za mało warzyw było chyba bo tak mi się już nie chciało robić nic... i tylko szynkę i pomidora wrzuciłam na kanapki plus dwie parówki... zwykle po takim zestawie w okolicach 90 mam :) ale wtedy duuuużo warzyw daję i polewam oliwą z oliwek :)

Ostatnia edycja:
A no dziewczyny mój syn mnie nie słucha... Ani w terminie nie wyszedł, na dzien mamy też nic. Czekam dalej. Jutro wizyta i chyba w czw szpital. A tam niech sie dzieje wola boska ;)

La millou. Kupiłam Leośkowi koc, kurę, i skrzydełka. Ale te ceny... Szok. To było za prezent od prababci więc żal tak nie było. Chciałabym jeszcze letni kocyk. I tak dumam...

reklama
sylwia no właśnie ja też przeglądałam na allegro.. ja na początek chcę głównie ochraniacz i rożek, pościel do dokupienia później bo na początek i tak nie planujemy używać :)

margo tak po prostu mi się podoba ten plusz bo naprawdę milutki jest, kuzynka moja ma kocyki dla swoich dzieci ale nie wie skąd bo w prezencie dostali ;) a że pościel na razie odpuszczamy to tak pomyślałam o rożku i ochraniaczu na szczebelki :)

gosik, diuśka no właśnie widziałam tą stronkę lamillou i śliczne mają te wzory! Ale tak się zastanawiam właśnie skąd taka duża różnica w cenie między nimi a np. sklepami na allegro. Na przykład taki rożek - 160 zł a na allegro są już za 50 nawet. I niby na zdjęciach ładnie wyglądają, ale ciekawe jak z jakością. Może gorszy ten plusz albo coś?

Do góry