reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

A ciekawe ile kalorii i jak liczyc ten chleb probody skoro 1WW to 200g tego chleba.A caly ma 300 gr. to ile maja 2 kromki?
I jeszcze jedno:) Maslo ktore ma 83% tluszczu jest Ok?

reklama
Ja dzisiaj na śniadanie 3 kromki chleba żytniego z serem, szynka i masłem 95 cukier, coś właśnie nie umiem podbić tego cukru rano, a zaraz potem jestem głodna. Tak samo wczoraj na obiad talerz ryżu, 4 małe pulpeciki i sos pomidorowy cukier 90... No i po godzinie muszę coś jeść bo głód czuje, ale ketonów nie mam chociaż

Sylwia ale moja dieta nie opiera się tylko na probody. Jem inne pieczywo. Ziemniaki codziennie. Makaron jasny nawet. Płatki. Kaszę. Wiec ww spokojnie dostarczam poza tym moja mała jest duża :-)

Katagorka
Rozumiem :) Nie mowie ze zle robisz :) Masz wiecej doswiadczenia ode mnie i ogolnie :) Sluchaj bo nadal nie wiem, a Ty na pewno masz sprawdzone maslo. Bo ja mam co zawiera 83% tluszczu.Odpowiednie jest takie?:)

Jimena 3 kromki chleba na śniadanie? Jejq ja praktycznie 2 nie mogę zjeść bo od razu wynik ciut ponad normę. Na drugie śniadanie dojadam. Zaraz wlasnie będę cukier z ciekawości sprawdzać. Z obiadem nie mam problemu bo jem ile chce. I do 120 się mieszczę. Bardzo polubialam brązowy ryż. Chociaz ziemniaki też jem bo nie wybijają mi cukru. Biały makaron do zupy. Teraz kupilismy makaron sphagetti ciemny. Dzisiaj bede robiła. Ciekawe czy bedzie dobre.

Witam sie :)

U mnie na czczo 84 :)

Sylwia
Ja dzis zjadlam 3 kromki Pro od Putki z serem plus maslo 83% plus pomidor i ogorek. Do tego herbata. Na drugie zjem kiwi z jogurtem. Mysle,ze lepszy ten wynik 123 i brak ketonow niz 90 i ketony.

Dziewczyny, a ktoras probowala watrobki? Wczoraj zrobilam i taaaaak pieeeknie pachnie i mam ochote sie na odrobine skusic.

U nas maslo tylko 83%. Innego nie kupuje.

Aaaaa...wczoraj na noc zjadlam owoce i dzis mialam juz sladowe ilosci ketonow. Wiec w I ciazy pomagala mi maslanka a teraz owoc :D I powiedzcie mi jeszcze jak to jest z ta Wasza bulka z serem na noc? Bo domyslam sie,ze cukier skacze Wam np.do 150, to jest ok na noc?

reklama
Do góry