reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Katagorka, trzymam kciuki;-)
Moja kolezanka urodziła teraz Blankę, miała cukrzycę ciążową, i jak patrzyłam na jej wyniki, to często ponad normę np. na czczo 100 parę, po posiłku 130-150, i diabetolog jej zaznaczała tylko te wyniki, gdzie miałam 150. Nie dostała insuliny. Z małą wszystko w porządku, a cukier w normie;-)Ważyła 3950.
Zjadłam 3 cząstki gorzkiej czekolady i cukier 102!!!!Więc zjadłam kolejne 3 cząstki:-D

ja dzisiaj po obiedzie 116. ale mialam taka porcje ze sie najadlam na maxa :) od jutra zaczynam na spokojnie juz obiady :)
wlasnie mam zamiar sprobowac kakao z mlekiem sojowym, hmm ciekawa jestem wyniku.Moze nie bedzie zle.

Katagorka
Przez caly okres od kiedy masz ta cukrzyce ciazowa masz takie super wyniki? :)nigdy nie mialas skokow?120?czy ponad 100?:) Jak Ty to robisz :)
przy takich wynikach na pewno bedzie wszystko w porzadku. Ty nie masz sie czym martwic :)
Trzymam kciuki!!do 22.04 juz niedlugo :)

Verna chyba gdzieś koło 36. Tyg czasem sue tylko już zdarzało coś wyżej ale ogółem wyniki miałam niższe ;)

Katagorka nie masz sie ci martwić :) idealne cukry masz to nawet ja miałam wyskoki i zobacz urodziłam, mala zdrowa 10 pkt miala więc niczym się nie przejmuj ;) będziemy trzymać kciuki ;) już niedługo będziesz miala Mała przy sobie :)

reklama
Do góry