reklama
katagorka20
Fanka BB :)
Kategorka zarazilas mnie.
Przepraszam wirtualnie nie chciałam
lucalew
Aylin wspolczuje choroby. Ja na poczatku ciazy stosowalam domowe sposoby tzn na noc mleko z czosnkiem i miodem a w ciagu dnia pilam bardzo duzo wody z cytyna, imbirem i miodem, syrop z cebuli i miodu, tabletki do ssania mozna tantum Verde i sa specjalne dla kobiet w ciazy. Mozna robic parowki albo plukanie gardla np. sola. Mysle ze ty juz na finiszu moze lepiej idz do rodzinnego ktory cos zapisze.
Bylam dzisiaj rowniez u diabetolog na wizycie i Pani doktor zadowolona z wynikow a jak Pani doktor zadowolona to i mnie lepiej :-)
Powiedziala zeby sie mocno pojedynczymi skokami nie stresowac tylko nastepnym razem zmiejszyc ilosc danego produktu i sprawdzic czy wystarczylo a jak nie to zrezygnowac z produktu.
Bylam dzisiaj rowniez u diabetolog na wizycie i Pani doktor zadowolona z wynikow a jak Pani doktor zadowolona to i mnie lepiej :-)
Powiedziala zeby sie mocno pojedynczymi skokami nie stresowac tylko nastepnym razem zmiejszyc ilosc danego produktu i sprawdzic czy wystarczylo a jak nie to zrezygnowac z produktu.
katagorka20
No właśnie czym się leczyć jak wszystko z cukrem.
Ogólny spadek formy mam. Jak nie przejdzie do pon to upieram się chyba nad jakimś antybiotykiem.
Wogole nie mam apetytu. Dziś mimo strachu o WYŻSZE cukry leżę cały dzień w Łóżku.
Ogólny spadek formy mam. Jak nie przejdzie do pon to upieram się chyba nad jakimś antybiotykiem.
Wogole nie mam apetytu. Dziś mimo strachu o WYŻSZE cukry leżę cały dzień w Łóżku.
Elmoo
Kategorka zarazilas mnie.
Ja teraz powoli wychodze, gardlo plukalam roztworem wody utlenionej i dostalam pozwolenie na krople do nosa.
A na poczatku ciazy mega mi pomogly syrop *spam* i tabletki do ssania dla kobiiet w ciazy.
Hej katagorka to dzus spędzamy dzień tak samo.
Zaraz ide czystka zaparzyć.
A co do prenalenu - jak mnie na poczatku dopadło przeziębienie to "moja" pani z apteki mówi czy.mam czosnek i sok z malin. No mam. Wiec szkoda 15 zl na to samo wydać.
Teraz gorzej się czuje niż wtedy. Olewam zakaz miodu i doku malinowego. Czystek slodze miodem. Robię zdrowotnego sprita i za 2 dni będę na chodzie.
Zaraz ide czystka zaparzyć.
A co do prenalenu - jak mnie na poczatku dopadło przeziębienie to "moja" pani z apteki mówi czy.mam czosnek i sok z malin. No mam. Wiec szkoda 15 zl na to samo wydać.
Teraz gorzej się czuje niż wtedy. Olewam zakaz miodu i doku malinowego. Czystek slodze miodem. Robię zdrowotnego sprita i za 2 dni będę na chodzie.
katagorka20
U nas tez walczymy z gorączką taki wirus jest u dzieci
reklama