reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Aylin wspolczuje choroby. Ja na poczatku ciazy stosowalam domowe sposoby tzn na noc mleko z czosnkiem i miodem a w ciagu dnia pilam bardzo duzo wody z cytyna, imbirem i miodem, syrop z cebuli i miodu, tabletki do ssania mozna tantum Verde i sa specjalne dla kobiet w ciazy. Mozna robic parowki albo plukanie gardla np. sola. Mysle ze ty juz na finiszu moze lepiej idz do rodzinnego ktory cos zapisze.

Bylam dzisiaj rowniez u diabetolog na wizycie i Pani doktor zadowolona z wynikow a jak Pani doktor zadowolona to i mnie lepiej :-)
Powiedziala zeby sie mocno pojedynczymi skokami nie stresowac tylko nastepnym razem zmiejszyc ilosc danego produktu i sprawdzic czy wystarczylo a jak nie to zrezygnowac z produktu.

No właśnie czym się leczyć jak wszystko z cukrem.
Ogólny spadek formy mam. Jak nie przejdzie do pon to upieram się chyba nad jakimś antybiotykiem.
Wogole nie mam apetytu. Dziś mimo strachu o WYŻSZE cukry leżę cały dzień w Łóżku.

Hej katagorka to dzus spędzamy dzień tak samo.
Zaraz ide czystka zaparzyć.
A co do prenalenu - jak mnie na poczatku dopadło przeziębienie to "moja" pani z apteki mówi czy.mam czosnek i sok z malin. No mam. Wiec szkoda 15 zl na to samo wydać.
Teraz gorzej się czuje niż wtedy. Olewam zakaz miodu i doku malinowego. Czystek slodze miodem. Robię zdrowotnego sprita i za 2 dni będę na chodzie.

Zdroowia dla was dziewczyny!

Mi mala się rozchorowala ma gorączkę i boli ja brzuch żadnych innych objawów nie ma:-( nie wiem o co chodzi ona wcale nie choruje..naszczescie teraz śpi moze obudzi się w lepszej formie

reklama
Sama gorączka czy coś towarzyszy jeszcze? U nas tylko bol brzuch wczoraj w nocy wymiotowala ale więcej się to nie zdarzyło.

Do góry