reklama
A jak to jest z serem feta?? wiem że serów pleśniowych jeść w ciąży nie wolno ze względu na listerię a co z fetą albo mozarellą? chciałabym sałatkę grecką zrobic ale bez sera jest nijaka i wtedy juz nie grecka hehe te sery podnoszą cukier?
IzaBK 26 tc a suwaczków nie umiem wstawiać
nio.. cukry się zmieniaja wraz z postępujacą ciążą :-(
pomoge Ci z suwaczkiem, ale po poludniu bo teraz musze wybiegać z domku ;-).. pa
Hidi - kliknij na suwaczek mój albo Izy i moze bedziesz umiala sama swoj zrobic. Jak juz sie go ustawi to trzeba wkleic w "ustawieniach" (które są na tej stronce w lewym gornym rogu) a potem wchodzisz w "edytuj podpis" (też w liście po lewej stronie będzie). Tam jest takie okienko do wklejania suwaczków, popróbuj.
Ja jade do diabetologa, zapytam o fetę.
Ja jade do diabetologa, zapytam o fetę.
AgMich
Mamy drugiego synusia :)
hidi rozmawiałam z moim lekarzem i pytałam o sery pleśniowe, powiedział mi, że można je jeść w niewielkich ilościach bo polskie sery pleśniowe robione są z mleka pasteryzowanego więc nie maja żadnych bakterii. Ser feta wcinam często bo jak mówisz sałatka grecka jest bez niego nie grecka
U mnie od kilku dni cukry w normie ale muszę przyznać, że nudzi mi się trochę już ta dieta . Macie może jakieś ciekawe przepisy na ryby?Znudziła mi się już pieczona w folii.;-)
U mnie od kilku dni cukry w normie ale muszę przyznać, że nudzi mi się trochę już ta dieta . Macie może jakieś ciekawe przepisy na ryby?Znudziła mi się już pieczona w folii.;-)
carioca77 popróbuję dzięki , może się uda
AgMich to mnie pocieszyłaś, w takim razie zrobie dzis grecką sałatke przynajmniej jakas odmiana będzie, ja juz tez nie wiem co jeść, w kółko to samo
IzaBK i co diabetolog powiedział?
http://myfxadvice.com
AgMich to mnie pocieszyłaś, w takim razie zrobie dzis grecką sałatke przynajmniej jakas odmiana będzie, ja juz tez nie wiem co jeść, w kółko to samo
IzaBK i co diabetolog powiedział?
http://myfxadvice.com
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny jestem początkująca ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie Podobnie jak Wy zaczęły się problemy z cukrem!!dostałam glukometr i bawie się w mierzenie rano mam całkiem niezły ten cukier tak ok. 78-87 wię jeszcze w normie gorzej jest po posiłkach!! po godzinie mam nieraz nawet 155 boję się że będę musiała kuć się insulinką a do tego jeszcze 2 w brzuszku!!jutro idę do diabetologa ciekawe co powie o tych moich cukrach??:-(
Ostatnia edycja:
niusia25 witaj w gronie słodziutkich:-) każda z nas tutaj zmaga się z cukrami czy to porannymi czy też poposiłkowymi, tak więc głowa do góry nie jestes sama a jak trzeba będzie sie kłuć to trzeba, wszystki dla dzieciaczków.
carioca77 daj znać co tam u diabetologa
carioca77 daj znać co tam u diabetologa
reklama