reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Mi spadło 3kg wiec mam 3jeszcze na plusie ale sadze ze to kwestia czasu czuje sama po sobie ze jest coraz mniej

reklama
Aylin to ciekawe ktora bedzie pierwsza :-)i ktorej szybciej cukry wroca do normy hehe

Mi jak zaczelam diete to w dwa tyg spadl kg, ale wydaje mi sie ze dalej leci w dol bo czuje po sobie, yhh az ostatnio to wlasne zebra zobaczylam, bo ja zawsze szczupla bylam, a w ciazy to jedny co mi przybralo to w brzuszku, wydaje mi sie jak urodze to bede wazyla od razu mniej jak na poczatku ciazy..

Rano cukry moga byc wyzsze dlatego ze przez noc nie jemy, a jak dluzsza przerwa miedzy posilkami to potem i cukier szybciej sie podnosi

I co zjadłam normalna zupę pomidorowa ze śmietaną 18 ziemniaki młode z filetem z kurczaka około 140 kiszony ogórek i cukier taaadam 102

Ostatnia edycja:
Aga a dlaczego cie nie ma na kwietniówkach 2015? :)

Co do chlebów to ja naiwnie ten dla,diabetyków kupiłam. Po kromce cukier 160. Potem czytam sklad a tam cukier i karmel.... Wiec ściema i oszustwo

reklama
chleb chlebowi nierowny, niestety ja tez czasem patrze na te niby z nazwy z niskim IG ale potem sie zastanawiam ze moze poki mam cos sprawdzone to nie warto eksperymentowac z nowym chlebem,bo wcale ten niby lepszy nie musi sie okazac lepszym dla mnie, w koncu czasami to tez od naszych organizmow zalezy poczym nam cukier szaleje

Aylin a no zagladalam tam tylko ale jakos jeszcze nawet nic nie pisalam, szczerze mowiac to dopiero od niedawna zainteresowalam sie jakims pisaniem na forum, a na ta strone ogolem trafilam dopiero gdy dowiedzialam sie o cukrzycy, bo wsrod komentarzy jeszcze duzo wczesnijszych czesto mozna bylo znalezc duzo informacji. Ale napewno tam zajrze ;)

Katagorka ty nie zalamuj... taki obiad i ledwo 100 przekroczylas ;) ja jem obiad z jednego dania zwykle, i do tego jak jakies ziemniaki czy ryz czy kasza to w malych ilosciach a 100 to raczej zawsze po obiadku mam spokojnie

Do góry