iza, nie, nie, nie. Ten z ciąży pokazuje, że to jest cukrzyca ciążowa. Potem po ciąży (8 tyg), gdy będzie wykonywać się obciążenie glukozą wyjdzie, czy organizm "ogarnął się" i nie ma cukrzycy, czy jednak cukrzyca została. Diabetolog mnie uspokajała i mówiła, że będzie wszystko dobrze. Tylko mam stosować się do wskazówek. Ale tak jak pisałam, o szczegółach jeszcze mnie będzie informować. Pewnie jej wskazówki to przez jaki czas mam zażywać tabletki insulinowe, trzymać dietę no i to wszystko, co mogę zrobić. Reszta zależy od organizmu
Z tym chlebem to mam nadal jazdy. Kupiłam chleb ProBody i jeden dzień była masakra a na drugi dzień było ok. I sama już nic nie wiem. Jak zmniejszyłam 1 kanapke mniej na śniadanie (ale pominiętą kanapkę zjadłam na II sniadanie) od razu na drugi dzień miałam ketony np. wczoraj ketony miałam aż średnie (+++) :/
Z tym chlebem to mam nadal jazdy. Kupiłam chleb ProBody i jeden dzień była masakra a na drugi dzień było ok. I sama już nic nie wiem. Jak zmniejszyłam 1 kanapke mniej na śniadanie (ale pominiętą kanapkę zjadłam na II sniadanie) od razu na drugi dzień miałam ketony np. wczoraj ketony miałam aż średnie (+++) :/