aga_agi
Fanka BB :)
Wronka ja również polecam laktator i wcale nie jest powiedziane, ze droższy tolepszy. Ja testowałam taki zwykły OKAZJA Laktator ręczny Lakta MILA HIT! NOWOŚĆ 2014 (4011814341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i przy nim zostałam. Miałam też elektryczny z lovi LAKTATOR LOVI PROLACTIS ELEKTRONICZNY +GRATISY40ZŁ (4042375684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i w moim przypadku całkowicie się nie sprawdził- nie ściągał mi całego mleczka i i tak musiałam dociagać ręcznym. No a jak widać różnica w cenie powalająca. Do tego tak jak Marysia herbatka laktacyjna i saszetki ********** 12 sasz. - Ceneo.pl. Pamiętaj o tym, że ściągnięte mleko można mrozić. Także nie wylewaj, można zakupić specjalne woreczki i przechowywać w zamrażalce do 6 miesięcy.
A karmienie na początku to u nas trwało od 10 do 15min z czasem ten czas zaczął się wydłużać i nawet do 40 minut potrafiła ciumkać.
Marysia myślałam, że po tym jabłku tak się wyregulował no ale skoro sam z siebie no to jeszcze lepiej Mój suwaczek się znów zepsół i nie działa czasami go ustawiam ręcznie ale już nie mam do niego siły Dominika jest dokładnie 4 dni starsza od Marcelka
A karmienie na początku to u nas trwało od 10 do 15min z czasem ten czas zaczął się wydłużać i nawet do 40 minut potrafiła ciumkać.
Marysia myślałam, że po tym jabłku tak się wyregulował no ale skoro sam z siebie no to jeszcze lepiej Mój suwaczek się znów zepsół i nie działa czasami go ustawiam ręcznie ale już nie mam do niego siły Dominika jest dokładnie 4 dni starsza od Marcelka