reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Aniołek gratuluję - jak mówisz najważniejsze, że w normie :tak: Ja też pomału się zbieram zeby zrobić ale u nas tylko w dni powszednie rano no i nie mam kogo z Iką zostawić.

Eve serdeczne gratulacje i wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Maluszka :*
Aniołek, grunt, że nie przekroczyło normy!!
Aga, ja też muszę zrobić i też mi się ciężko zabrać.

Gratuluje mamom:) ja jestem juz w szpitalu, poki co wczesniej przed rozwiazaniem, ze wzgl. na cukrzyce, no ale cukry po sniadaniu wedlug diety 182:) po obiedzie ok, po kolacji znowu 150, a o 22 - 67:) po prostu musze zwiekszac insulinę, bo co innego.

Marcelka z tego co piszesz już nie długo będziesz tulić Dzidzie, więc wytrwałości na te kilka dni na pewno będzie dobrze:tak: Chyba, że już jest po (?)

Cześć dziewczyny, ale się za Wami stęskniłam! Niestety zagubiłam się w pracy, córeczka często marudna, przeszkadzają jej dziąsełka (już od dwóch miesięcy, tylko nic nie wyszło na razie, ma tylko zgrubienia na dziąsłach), no i karmię nadal prawie tylko piersią (rzadko trzeba dokarmić butelką), co pochłania mnóóóstwo czasu.
Teraz na pewno Was nie nadgonię, ale mam nadzieję, że jak sytuacja się trochę unormuje, to będę tu częściej.

Widzę, że każda ma dylemat ze szczepionkami. Ja też. Szczepiłam Infanrixem Hexa plus pneumokokki (niestety wszystko płatnie), na razie 2 dawki, na każdą szłam jak na ścięcie :-( No ale tu nie ma dobrego wyboru. Szczepić - źle, nie szczepić - też niedobrze...

Gratuluję Eve!:)

Witam,
właśnie wróciłyśmy z drugiej tury szczepień i mała zasnęła, więc mogę pozwolić sobie na chwilę "relaksu" przy kawie i komputerze
Ikula dzisiaj już była bardziej kumata o co chodzi i ryk był spory, a mnie serce bolało, że tak płacze bidulka. Narazie jest dobrze i mam nadzieję, że tak pozostanie (ostatnio już o tej porze była temperatura).
Młoda waży już 5840 i ma 62cm a wczoraj wymieniłyśmy połowę garderoby na większa :)

Pingwinek witaj po przerwie :)

reklama
Marcelka, trzymam kciuki!Pingwinek cześć :) u Mani też ząbek będzie się wyżynał, czuć go pod palcem, ale jeszcze nie widać. Slini się na potęgę, wszystko ląduje w buzi, no i czasem są tekie niespokojne dni i noce. A kiedy się wyrżnie to nie wiadomo :) co do szczepień, to zaszczepiliśmy dokładnie tak samo jak Ty, z tą różnicą, że pneumo dostaliśmy za darmo :) Aga, ładna waga Twojej Niuni! Jak tam po szczepieniu nocka?U nas wszystko w porządku, Mani pogodna, dużo się śmieje, zaczyna już coraz głośniej krzyczeć i piszczeć, uwielbia jak się z nią gada, bawi.

Do góry