Gusiak Marysia pięknie przybrała na wadze :-) Karmisz tylko piersią?
Margo również gratuluję, 7,5 kg to piękny wynik :-)
Aniołek doktor właśnie odradzał tą szczepionkę i podkreślał to 2 razy, aż mąż zrobił taki zapisek z wykrzyknikiem na kartce
Niestety nie zapytałam czemu odradza
My nie będziemy szczepić niczym dodatkowym więc jakoś nie zwróciłam na to uwagi.
Aga widzę, że Twoja córcia miała takie objawy jak mój Marcel. Serce się krajało jak on płakał :-(Również Wam współczuję i mam nadzieję, że następne szczepienia nie będą z takimi przebojami.
Też jestem na anty jeśli chodzi o szczepionki i nie ukrywam, że podjęcie decyzji o szczepieniu i rodzaju szczepionek to dla mnie duży stres. Nam też mówili, że może być temperatura i obrzęk, że to normalne.
Ja jednak uważam, że to jest niepożądany odczyn poszczepienny i takie info powinno być wpisane w książeczce. W sumie to wymusiłam w przychodni ten wpis. Lekarze mają taki obowiązek ale często się od tego migają. Może ktoś powie, że przesadzam ale ja wolę dmuchać na zimne.
Jakie szczepionki dostała Ikusia na WZW?
Ile teraz waży?
Ja na następne szczepienie mam zamiar kupić szczepionki bez rtęci. Muszę zapytać czy takowe mi sprowadzą w aptece i jak długo się na nie czeka?
Poczytajcie link
NOP