AgMich
Mamy drugiego synusia :)
Winoroślinka - nie denerwuj się bo stres podnosi poziom glukozy! chociaż łatwo gadać... ja też jestem dzisiaj wkurzona. Na czczo znowu 100!. Nie wiem już co robić. Jak widzę takie pomiary to krew mnie zalewa i strasznie boję się o malentwo. Dla pocieszenia; wczoraj rozmawiałam z kolegą z którym nie widziałam się z 10 lat. Okazało się, że ma piątkę dzieci (najstarsza córcia 9lat, a najmłodszy syuś właśnie skończył rok). Jego żona z każdym dzieckiem miała cukrzycę ciążową i zawze wszysto było dobrze!Dzieciaki ma silne i zdrowe!Dwie z dziewczynek śpiewają w Arce Noego!Mówił, że też jej było cięzko czasami płakała cały dzień. Z nami też będzie dobrze!
Możecie powiedzieć mi o której jecie ostatni posiłek i po jakim czasie po zjedzeniu go idziecie spać? I jeszcze kiedy rano robicie pomiar?odrazu jak wstajecie? bo ja już nie wiem co robić z tymi rannymi cukrami. Cały dzień będę miała zepsuty!:-(
Możecie powiedzieć mi o której jecie ostatni posiłek i po jakim czasie po zjedzeniu go idziecie spać? I jeszcze kiedy rano robicie pomiar?odrazu jak wstajecie? bo ja już nie wiem co robić z tymi rannymi cukrami. Cały dzień będę miała zepsuty!:-(