BabyPoznan
Fanka BB :)
Gusiak - fajnie ze odwiedzila Cie rodzina, zawsze to troche przyjemniej. Jak cukry po dzisiejszym dniu z insulina?
U mnie cukry przez ostatnie dni troche sie unormowaly, juz nie mialam takich irracjonalnych skokow - az do dzisiaj. Po obiedzie 192, jeszcze tak wysoko nigdy nie mialam. I to po jedzeniu po jakim do niedawna mialam cukry w normie... co prawda troche zakazany bo frytki, ale frytki juz wczesniej jadlam niejednokrotnie i nie bylo skoku
Mam straszne wyrzuty sumienia, ale jak mam utrzymac diete skoro te cukry 3 razy sa ladne a 4 raz kompletnie do dupy (po tym samym jedzeniu!). No i dalej leze. W piatek bylam na ktg, wszystko ladnie w normie... A we wtorek czeka mnie 500 km powrotu do Lublina. Mam nadzieje ze szyjka to dobrze przetrwa
... dobrze bo od razu mam umowiona wizyte u lekarza na wtorek wieczor, wiec od razu sprawdzi co i jak...
U mnie cukry przez ostatnie dni troche sie unormowaly, juz nie mialam takich irracjonalnych skokow - az do dzisiaj. Po obiedzie 192, jeszcze tak wysoko nigdy nie mialam. I to po jedzeniu po jakim do niedawna mialam cukry w normie... co prawda troche zakazany bo frytki, ale frytki juz wczesniej jadlam niejednokrotnie i nie bylo skoku