reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Marysia a znalazłaś już jakieś?:-) bo ja biorę pregna DHA i tak się zastanawiałam żeby je zmienić ale jakoś nie mogę nic sensownego znaleźć... Marysia ma chyba termin na listopad jak nie mieszam:-p

reklama
Aga zaraz zacznę 30 tydzień. Też się zmartwiłam, że coś za mały ten nasz bobo :-( Póki co nie panikuje i czekam na wizytę u 2 gina może ten dokładnie pomierzy i powie jaka jest faktycznie waga.
Aniołek wstępnie miałam wyznaczony termin na początek listopada ale już zapowiedzieli, że rozwiązanie odbędzie się pod koniec października.
Co do tych kwasów to polecają Prenatal kwasy DHA z alg.

Aaaa... to nie jest za mały, jest w normie, to moja Ika jest o tydzień wieksza :)
Ja też mam termin na koniec października a dokładnie to 26 :)

sprawdzałam na tym kalkulatorze:
http://www.**********/kalkulator,miary-i-wagi-plodu.html#kalkulatormiary

Aga tak naprawdę to nie wiem czy ta waga jest faktycznie taka bo nie mógł dokładnie pomierzyć :eek: Zobaczę co będzie po kolejnej wizycie.
Podejrzewam, że u mnie też będzie w granicach tego terminu :-)

Aga też tak myślę :-)
Kurcze właśnie mierzyłam sukienkę, którą miałam założyć na wesele i brzuszek musiał się powiększyć od ostatniej przymiarki bo w tym miejscu ciut za mała jest :-p:-D
Teraz muszę rozejrzeć się za nową kreacją ;-)

Gusiak bardzo dobre wiadomości :)
Marysia ja już w ciąży zaliczyłam 2 wesela. Oba w maju jedno 3 drugie 30, wiedziałam, że jeszcze we wrześniu mnie czeka więc sukienkę taką typowo ciążową kupiłam (bo do najtańszych to one nie należą) , ostatnio miałam ją na sobie i póki co jest ok :) i mam nadzieję, że tak zostanie ;)

Jakaś dzisiaj głodna jestem :eek:

reklama
Aga pewnie też taką będę musiała kupić chyba, że znajdę jeszcze coś rozciągliwego w normalnym sklepie:-p:-D
Sukienka we wrześniu na pewno będzie jeszcze dla Ciebie dobra :tak:. Na tej diecie przybieranie na wadze nam nie grozi :-). Ja wchodzę w ubrania sprzed ciąży tylko na brzuchu się nie dopinają :-D

Do góry