reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Hmmm, i po moim dobrym humorze. Po obiedzie, który mi się wydawał idealny do tej naszej diety 128. Niby niewiele ponad normę, ale zawsze. No i fakt, że sporo jadłam i odkąd skończyłam jeśc, to nawet się nie ruszyłam zza biurka.

reklama
Gusiak to następnym razem jak będziesz miała na to ochotę to zjedz i po prostu się poruszaj :)

Kulka no właśnie mi nic żytniego nie służy. Wolę chyba już ze zwykłej bułki zrobić..zobaczę.

Idę kombinować ogóry, bo jakoś mnie zmuliło..:confused2:

No to dziewczyny ja dziś pobiłam rekord. Na drugie śniadanie zafundowałam sobie drożdżówkę z serem. ostatnio po połowie wynik 69, wiec myślę a co spróbujemy całą. Teraz czuję się jak wyrodna matka po 1,5 h wynik 180:szok: Po 10 min na orbitreku spadło do 130 ale mam teraz takie wyrzuty sumienia, że szok.

Awena 13 zł <:szok:>

dziękuje wam dziewczyny za wsparcie... mam nadzieje ze szybko sie to wyjasni...
agi_agi ja tez dzis spanikowalam... zaraz 2h po sniadaniu zjadlam sobbie moze z 15 chrupek kukurydzianych. dla pewnosci poszlam zmierzyc i myslalam ze padne na zawal 171 -taki wynik:szok: zaraz tez na spacer . po pol godz. spadlo do 90... ty przynajmniej zjadlas drożdzówke ...a ja tylko pare chrupek... juz nigdy ich nie tknę...
po obiedzie( rosół z makaronem a nad drugie udko +1 ziemniak i surówka) 114, takze jestem zadowolona....przynajmniej pojadlam i nie chodze glodna...:-D
ale powiem ,ze wogole dzisiaj dziwne te cukry mi wychodzą, po sniadaniu tez mialam ponad normę,

No to ja się obawiam, że za 1h mogę poważnie dołączyć do Waszego grona, bo zgrzeszyłam Prince Polo XXL :eek: Czuje już jak Młoda mi w brzuchu skacze i AŻ takie podskoki nie są w tym wypadku dobrym znakiem :eek:

Aga trochę mi się ostatnio nie chciało wierzyć w ten wynik po połowie drożdżówy, ale pomyślałam sobie 'Ale dziewczyna ma fajnie'...no i masz babo placek...ale spokojnie, po pojedynczych takich wynikach nic się nie dzieje :* Czy Ty przypadkiem nie miałaś już sobie darować tej jazdy???

Margo rower jeszcze 1,5 tygodnia ale już zaczynam czuć, że coraz trudniej mi jest. No ale wyrzuty mną tak szargały, ze nie magłam się opanować.
Botnica no to faktycznie po tych chrupkach szok!

U mnie dziś w normie od samego rana, nawet pomimo tego że biegam po lekarzach z tym moim przeziębieniem, a oprócz mnie młody też coś złapał. jeszcze wieczorem wizyta u ginekologa jestem ciekawa jak z Dzidzią.

Aga
a może drożdżówka z innej piekarni albo coś, ja czasami się skuszę na kawałek ciasta drożdżowego i jest ok a kiedyś właśnie kupiłam drożdżówkę nie zjadłam nawet połowy a wynik był kosmos.

Botanica chrupki kukurydziane to dla nas same zło, ale już jesteś po testach, więc mogę sobie napisać.

Margo prince polo xxl, niezła jesteś:-p

Aniołek właśnie, że dokładnie ta sama. No ale cóż człowiek uczy się na błędach.
Margo czekam na Twój grzeszny wynik. Chyba,że dziś nie mierzysz i wolisz pozostać w błogiej nieświadomości.
Teraz lecę na spacerek bo obiad trzeba spalić by żadnych już niespodzianek dziś nie było.

Ostatnia edycja:
Ja dziś zaszaleję i zjem kołduna z mięsem :-) i do tego ogórki kwaszone. Jestem ciekawa jaki wynik będzie po takim zestawie.
Botanica te chrupki są zdradliwe :tak: Ja unikam.
Te 15 sztuk co zjadłaś to mają prawie tyle węglowodanów co kromka chleba pszennego!

reklama
Aga no to bądź tu człowieku mądry, może jakiś kiepski dzień masz bo to na prawdę szok żeby aż tak:-) ja dziś jakoś nie grzeszę, ale też jakoś nie mam dnia na jedzenie może przez to przeziębienie...

Do góry