reklama
Margo25
Fanka BB :)
To ja też na jutro przewiduję te placki :-) o ile z koleżanką na obiad na miasto nie wyskoczymy
ojj i mi narobilyscie ochoty na te placki ja tez bede jutro kombinowac z borowkamia powiedzcie czy ktoras z was uzywa moze stewi? czaje sie na nia od jakiegos czasu i jakos nie moge zakupic.Czy ma ona zwykly smak czy moze jakis nieprzyjemny posmak jak niekore slodziki?A moje niskie cukry jednak byly tylko kilkudniowe... dzis znow miedzy 110-120 no nic walczymy dalej
kulkaPrzytulka
A czy stewię można używać w ciąży? Generalnie wszelkie słodziki są zabronione, ale ten jest chyba jakiś naturalny, tak? Ja w każdym bądź razie nie stosuję i nie zamierzam
kulkaPrzytulka
Dzień dobry:-)
Dziś nie pospałam:-(Najpierw nie mogłam usnąć, bo Mały tak się wiercił;-)a dziś rano obudziłam się ostatecznie przed 5 i już nie mogłam usnąć Pewnie jak mnie zmorzy sen w trakcie dnia to będę spała i spała;-)Bo ja ostatnio śpioch się zrobiłam - może uda mi się wyspać na zapas?
Ale w każdym bądź razie cukier na czczo 82, a był już taki czas, że jak wstałam wcześniej, to był za wysoki...Ale chyba się coś unormowało:-)
Miłego dnia!
Dziś nie pospałam:-(Najpierw nie mogłam usnąć, bo Mały tak się wiercił;-)a dziś rano obudziłam się ostatecznie przed 5 i już nie mogłam usnąć Pewnie jak mnie zmorzy sen w trakcie dnia to będę spała i spała;-)Bo ja ostatnio śpioch się zrobiłam - może uda mi się wyspać na zapas?
Ale w każdym bądź razie cukier na czczo 82, a był już taki czas, że jak wstałam wcześniej, to był za wysoki...Ale chyba się coś unormowało:-)
Miłego dnia!
u mnie na czczo 79 ale juz po pierwszym sniadaniu 124 zjadlam mniej niz wczoraj, dwie kanapki z pomidorem i ogorkiem, zrezygnowalam z wdliny. dalej nic. moze pieczywo mi nie sluzy. wcinam graham- niby zalecany. zmierze tez jaki wynik bedzie po 2h...
pingwinek75
Aniołek - dzięki za przepis!
Kulka - a jak go zmodyfikowałaś? Pamiętasz może? Wyrzuciłaś cukier?
Margo - "9. Mierzymy cukier do końca ciąży i 2 tyg po porodzie, ale jak urodzimy łożysko to możemy zeżreć tabliczkę czekolady )))" - Kochana, ta myśl dodała mi dużo siły - mam przed oczami już tylko tę całą tabliczkę czekolady po porodzie w nagrodę za całe moje trudy Choć chyba oprócz czasów dzieciństwa nie udało mi się nigdy zjeść całej tabliczki, ale to będzie wyjątek
Dziś rano u mnie 85, ale to żaden wyczyn, bo rano na czczo nigdy nie mam przekroczeń, dopiero później zaczynają się schody - od śniadania do podwieczorku, wieczorem znów w normie... No nic, będę jeść mało a często.
Kulka - a jak go zmodyfikowałaś? Pamiętasz może? Wyrzuciłaś cukier?
Margo - "9. Mierzymy cukier do końca ciąży i 2 tyg po porodzie, ale jak urodzimy łożysko to możemy zeżreć tabliczkę czekolady )))" - Kochana, ta myśl dodała mi dużo siły - mam przed oczami już tylko tę całą tabliczkę czekolady po porodzie w nagrodę za całe moje trudy Choć chyba oprócz czasów dzieciństwa nie udało mi się nigdy zjeść całej tabliczki, ale to będzie wyjątek
Dziś rano u mnie 85, ale to żaden wyczyn, bo rano na czczo nigdy nie mam przekroczeń, dopiero później zaczynają się schody - od śniadania do podwieczorku, wieczorem znów w normie... No nic, będę jeść mało a często.
reklama
Margo25
No to ja się załamuje. U mnie dzieś pierwszy raz w ciąży na czczo 97?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale wiecie co, jakoś po 24 się strasznie zdenerwowałam, chyba pierwszy raz aż tak mocno w tej ciąży...myślicie, że mogę sobie ten wynik tak tłumaczyć? Przynajmniej do jutrzejszego porannego pomiaru...? Głupio byłoby dostać insulinę na 4 ostatnie tygodnie