agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Pyśka jeżeli będziesz na samej diecie to możesz w każdym szpitalu rodzić ale jak będziesz brać insulinę to niestety nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pyśka jeżeli będziesz na samej diecie to możesz w każdym szpitalu rodzić ale jak będziesz brać insulinę to niestety nie
Dostałam insuline bo po krzywej 75 g glukozy miałam wynik 263 a hemoglobine glikowaaną 6,3.A jakie miałyście wyniki, że dostałyście insulinę? Cholernie sie tym przejmuję
Ja mam insulinę i pytałam lekarza: nie ma przeciwwskazań, będę rodzić w zwykłym szpitalu, w Katowicach, nie na patologii ani nic. Będą mi robić cesarkę ze względu na spojenie łonowe, insulinę w dawce, którą biorę podadzą w kroplówce. I tyle. Pytałam go o to, bo mam możliwość rodzenia w Krakowie ale nie ma takiej potrzeby. Co lekarz, to opinia...
.