reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
U mnie po krupniczku 103
zaraz zobaczę ile będzie po kisielu bez cukru , 3 krakersach i kawie zbożowej z mlekiem
o kurcze 130 pewnie kawa z mleczkiem zaszkodziła
zaraz zobaczę ile będzie po kisielu bez cukru , 3 krakersach i kawie zbożowej z mlekiem
o kurcze 130 pewnie kawa z mleczkiem zaszkodziła
smutna_lala
Aktywna w BB
Ja robię coś na kształt galaretki: mrożone owoce wygotowywuję, przecedzam- wychodzi jakby kompot- bez cukru oczywiście i do tego żelatyna ...
A czekoladę jadam- 1-2 kostki np. 3 razy w tygodniu. Jest to czekolada 81% kakao lub więcej, z Lidla
Mnie już na spojenie nic nie pomaga... dużo leżę, prawie nie wychodzę... Mówią lekarze, że lepiej nie będzie a gorzej- i owszem ...
A czekoladę jadam- 1-2 kostki np. 3 razy w tygodniu. Jest to czekolada 81% kakao lub więcej, z Lidla
Mnie już na spojenie nic nie pomaga... dużo leżę, prawie nie wychodzę... Mówią lekarze, że lepiej nie będzie a gorzej- i owszem ...
betina79
Fanka BB :)
ostatni tydzień ciąży u mnie, choć muszę przyznać że już zapomniałem o tej cukrzycy bo jem w zasadzie wszystko, bo cukry dobre były.
mam tylko nadzieję że u młodego też wszystko w porządku będzie, jak już urodze, bo teraz się boję o moje spojenie i że synek duży może być..
mam tylko nadzieję że u młodego też wszystko w porządku będzie, jak już urodze, bo teraz się boję o moje spojenie i że synek duży może być..
agnieszka116
u mnie dzisiaj cukier rano piękny 80 zobaczymy jak po śniadaniu mam nadzieje że równie piękny bedzie
smutna_lala
Aktywna w BB
Myślę, że winowajcą może być chleb ...U mnie po kolacji (graham z twarożkiem i gorzka herbata) 135 a po obiedzie było tak ładnie
Na pewno dobrzze a z powodu spojenia nie robią Ci cesarki?? Co mówią?mam tylko nadzieję że u młodego też wszystko w porządku będzie, jak już urodze, bo teraz się boję o moje spojenie i że synek duży może być..
agnieszka116
Pyśka a jaki to był twarożek ? Bo ja na liście wskazanych mam tylko takie z niską zawartością tłuszczu czyli light . To nie koniecznie musi być chleb winowajcą może być trwóg.Kidy masz wizytę u diabetologa?
u mnie po śniadanku dwóch kawałkach chleba razowego z serem i kiełbaską do tego surowa marchewka i 7 j insuliny i cukier 91
O 10 jem II śniadanie i obaczymy jak będzie po płatkach z mlekiem
u mnie po śniadanku dwóch kawałkach chleba razowego z serem i kiełbaską do tego surowa marchewka i 7 j insuliny i cukier 91
O 10 jem II śniadanie i obaczymy jak będzie po płatkach z mlekiem
reklama
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
agnieszka fajnie ze mozesz jej ser,platki itd. ja bez insuliny wiec nie moge sobie na takie cuda pozwolic.
a co do twarogu to jem taki 0% tluszczu.bardzo dobry,wkrajam cebulke i pol pomidorka i pycha. ale poki co moge tylko 1 kromke razowego chleba:-( dzis zjadlam z pysznym pasztetem i zobacze jaki cukier bedzie.
wczoraj po kisielu i jablku byl po 2 godz. za wysoki jednak:-( a przeciez po jableczniku mialam super cukier.nie kumam tego.
na niedziele mam skierowanie do szpitala.no i zobaczymy co mi tam powymyslają.ciesze sie ze w niedziele idę bo nie bede musiala godzinami czekac na łozko tylko odrazu dostane.
a co do twarogu to jem taki 0% tluszczu.bardzo dobry,wkrajam cebulke i pol pomidorka i pycha. ale poki co moge tylko 1 kromke razowego chleba:-( dzis zjadlam z pysznym pasztetem i zobacze jaki cukier bedzie.
wczoraj po kisielu i jablku byl po 2 godz. za wysoki jednak:-( a przeciez po jableczniku mialam super cukier.nie kumam tego.
na niedziele mam skierowanie do szpitala.no i zobaczymy co mi tam powymyslają.ciesze sie ze w niedziele idę bo nie bede musiala godzinami czekac na łozko tylko odrazu dostane.