też dali mi skierowanie z poradni na patologie ciazy pokazalam to wczoraj lekarzowi to sie zdziwil i powiedzial ze po co bo albo zostaje pod jego opieka albo bede jezdzila do szpitala a tam akurat jego znajomy przyjmuje itp więc zostałam przy swoim lekarzu po co zmieniac pod koniec ciazy ;/;/ no mi skakały jak wam pisałam na czczo pod rzad i dupa w poradni mnie nauczyli jak to robic z insulina itp nie szłam z tym do szpitala i balam sie pierwszego kłócia a to wcale nie boli tylko ma dziwny zapach ta insulina ;P dobrze ze nie jest droga ale igly trzeba codziennie zmieniac
takze rodze w olsztynie w wojewodzkim bo w innych nie moge ;( i po insulinie cukry trzymaja sie dobrze uff od razu lepiej sie czuje po wczorajszej wizycie u swojego lekarza za was tez trzymam mooooocno kciuki !!!! jeszcze troszke i bedziemy mamusiami
takze rodze w olsztynie w wojewodzkim bo w innych nie moge ;( i po insulinie cukry trzymaja sie dobrze uff od razu lepiej sie czuje po wczorajszej wizycie u swojego lekarza za was tez trzymam mooooocno kciuki !!!! jeszcze troszke i bedziemy mamusiami