beata26
szczęśliwa mamusia :)
ptaszyna to faktycznie cisnienie wysokie miałaś, ja co dzień mierzę i mam ok 110/70 a białka nie wykryto, ale ostatnio badanie mialam robione miesiąc temu , jutro wyproszę o skierowanie na badanie krwi i moczu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beata u mnie to samo! Zaczynam miec wrażenie, że mimo najszczerszych chęci i starań wcale nie mam wpływu na poziom cukru.ja już mam dość, od 2 tyg mam pon normy po sniadaniu ale ile się muszę narobić zeby było 120 czy 112. Dzis 2 kromeczki cienkie razowego z wedlina i pomidorem, 0,5 l wody i odkurzanie, kurze, ogolnie sprzatanie przez prawie całą godzinę a cukier 123jeszcze 3 tyg temu mogłam po sniadaniu lezec i miec pon 110. dziś spacer i mały lod waniliowy cukier 80. chyba moj organizm wariuje:-( juz sie nie moge doczekac porodu, choc jak ktoras z Was pisała dieta matki karmiacej jest jeszcze gorsza
![]()
Jestem jestemkaska76 , agorana - CO Z WAMI ?????
cześć dziewczyny
w czwartek na wizycie moj gin spytal czy wolę mieć cc czy wolę zglosić się do szpitala i czekać na termin 30.07
nie wiem na co się zdecydować
i dziwię się że zaproponował cc mój dzidziuś w 35 tygodniu waży 2700, więc nie za dużo a sama cukrzyca jak piszecie nie jest wskazaniem do cesarki
może chodzi o to że mam już 36 lat
Przy cukrzycy wazne jest ( tak jak juz wczesniej dziewczyny pisaly) monitorowanie pod koniec KTG itd...