reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
hej slodziaki

ja wpadlam na chwile zlozyc Wam zyczenia siwateczne ,tak wiec zycze Wam spokojnych ,rodzinnych oraz szczesliwego Nowego Roku :)

nie mam czasu na pisanie ani czytanie ale pozdrawiam serdecznie

Maria

Nie ma tego zlego .... Spojrz na to z tej strony ze dobrze ze sa teraz takie aparatuty co pozwalaja dostrzec wady dziecka jeszcze w brzuszku mamy .. zobaczysz bedzie dobrze .... ;:):):)

Jutro wraca S :):):):):) juz czekamy z niecierpliwoscia a Nikus z nowa umiejetnoscia chodzenia bo tatus jeszcze nie widzial ........

Ja wczoraj zrobilam sobie maly relax wyskoczylam do kosmetyczki troche odpoczelam od codziennosci .... Niko juz ladnie chodzi czasem jeszcze na czterech ale czasciej juz na nogach ..... :-)

A terqaz biore malego i jade na zakupy do marketow az sie boje tloku ludzi korkow ... ...

Hej

Maria pewnie już masz dość tych pocieszań ale wiedzże one z całego serducha i naprawdę z wiary z tego że będzie dobrze. A tu wrzucam link do bloga świeżego mojej znajomej, której córeczka miesiąc temu miała operację serduszka i miewa się bardzo super a miała ASD+PDA. Aleksander Andrzej i Aleksandra Magdalena . Buziaki a BArtuś jest mega fajny facet :)

Agula powiem Ci szczerze że ja w niedzielę byłam na zakupach sama na szczęście i okropnie współczułam i mamom i maluchom w tym szalonym tłoku w mieście. matki spocone od przenoszenia maluchów a to z auta do wózka i na odwrot a maluchy rozwrzeszczane ;) Mam nadzieję że wam pójdzie lepiej:-):-)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :) jak na razie naprawdę jestem na luzie :) poczekam na echo spokojnie do 2 stycznia a potem na to jaka się urodzi - a nóż to wszystko nie prawda :) i się okaże że ma tylko tą zastawkę jakąś nie domkniętą tak jak Bartek :) ale ogólnie dziwne bardzo z tymi sercami bo w mojej rodzinie jak i M nie ma nigdzie chorób serca.
Dziś byłam u gin swojej i ona nic mi nie chciała mówić. w sumie tylko powiedziała że echo to tylko po to żeby monitorować serce w ciąży żeby w razie czego przerwać ciążę i zająć się małą na zewnątrz.

A tak to jeszcze na dobitkę miałam dziś stłuczkę - w poślizg wpadłam i stuknełam delikatnie babę - nawet ryski nie miała - ale taka zołza że wezwała policję ( która się nawet z niej śmiała) i 300zl mandat dostałam ( akurat teraz gdzie to echo jest tak drogie a ja muszę na nie latać co 2 tyg). do tego mój koń sobie echo uszkodził i rentgen kosztuje jeszcze więcej niż to echo - jejku nie wiem co się dzieje - kasa ucieka! niech ten rok się już skończy i to szybko!
Jutro o świcie jedziemy w góry - mam nadzieję że tam będzie wszystko ok :) ale odezwę się z tamtąd :)

Dziewczyny Zyczę Wam Wesołych Świąt, dużo spokoju, mnóstwo czasu dla dzieci i jeszcze więcej miłości :-):-):-)

Maria słyszałam o przypadkach, nawet znam dziewczynę, która miała robione echo w ciąży ap po urodzeniu okazało się, że dziecko zdrowe :-)

dzien dobry...
poczytuję Was od ok 2 tygodni, bo zaopatrzono mnie w glukometr i mam stosować dietę.
zalecone posiłki co 2 godz przed moją jakże "ukochaną" Panią D. nie zdają egzaminu, bo jestem głodna często już po godzinie;-)))
mam nadzieję, że w razie wątpliwości będę mogła się dobradzić, bo Moja Pani D. jest niekomunikatywna i przyjmuje nas pacjentki tylko po to, by nas "odfajkować".
Dostałam opiernicz, ze schudłam pół kg, a zarazem nakaz by zrezygnowac z tłuszczu - gdzie i tak go u mnie praktycznie juz nie ma.
Więcej dowiedziałam się tutaj podpatrując co piszecie niż od Szanownej Doktoreczki.
Pozdrawiam:-)

ps. dwa dni przechodziłam nerwicę przez ten glukometr bo np. odczytuję wynik i jest załóżmy 121, a doslownie pół minuty/min pozniej 108. (?) hm.. wkurza mnie to;]

Wszystkim mamusiom ze swoimi pociechami zarówno w brzuszkach jak i na kolankach ;) życzymy Wesolych Zdrowych i Spokojnych Swiąt. Buziaczki cieplutkie dla was od Nas :-)

MantaZG witaj i pytaj jak masz o co:) Ja tez chudłam na poczatku diety i tak to własnie bywa z nami ale maluszkom nic ie brakuje. Słuzymy pomocą:)

reklama
choina-300x262.jpg

Jest taki czas, co łzy w śmiech zmienia, jest taka moc, co smutek w radość przemienia, jest taka siła, co spełnia marzenia... To właśnie magia Świąt Bożego Narodzenia.
Dziewczyny kochane :) z okazji Świąt życzymy Wam zdrowia, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń:)

Do góry