ooo rety rety co tu sie dzieje
Phelania - wieeelkie gratulacje
i jaki cudny suwaczek
co do cukrow to na razie daj sobie spokoj z mierzeniem bo chormony ci jeszcze szaleja w organizmie
za pare dni wszystko sie unormuje
Gabrielko - mi samej glupio ze do ciebie nie zadzwonilam ze maria przyjezdza
obiecuje poprawe nastepnym razem
a jak wam sie udaje wlasnie odbywajaca sie impreza urodzinkowa? dla Natanka oczywiscie sto latek na ukonczony 2 roczek
Maria - sto lat dla Bartoszka na 2 urodzinki
ooojj pewnie i u was sie dzieje teraz
a co do porodow - w warszawie nie mozesz rodzic w pozycji jaka ci odpowiada? o co kaman? no i gratki tego cc
co do gazu to ostatnio moja kolezanka wybrala szpital wlasnie ze wzgledu na gaz (rozweselajacy) ale jak sie okazalo on jest podawany jedynie wpierwszej fazie porodu chyba dla odstresowania rodzacej, a ze ona pojechalam do szpitala chyba przy 5 cm to juz go nie dostala
eeehh dziewczyny łakomczuch sie we mnie odzywa i zaraz sie przejade do was po te torciacha
co do spotkan to mam nadzieje ze jesli sie w niezbyt odleglym terminie uda gdziekolwiek przeniesc to nie bedzie przynajmniej problemu i z goscinnoscią i z noclegownią
nice girl - z tym nocnikowaniem to masz jeszcze troche czasu
ja czekam tak jak dziewczyny do 2 latek i przede wszystkim do wiosny bo nie wyobrazam sobie ganiac jagody po tej naszej zimnej chacie z golym tylkiem
no a przede wszystim czekam do jej inicjatywy
a zdjecie - eeehh kobiety w ciazy i ich samoocena
hihihi chcialabym miec taka figure
ja bez ciazy waze wiecej od was :/ no a z tymi czopkami to trzeba uwazac bo nie pobudzaja jelita tylko je przeczyszczaja
wiec zalecana sa jak najżadziej
karorek - to do porodu bedzie akurat
agula - gratki dla maluszka
Elmoo - no zdjecia cuuudne