Kasia na ból głowy kawa z cytryną też dobrze działa
Iryska tak jak pisze MAria 74 możesz wziąsc, spiworek mialam do wozka bo to grudniowe dziecko, w tym roku tez wkladalam do wozka spiwor, tylko ze jak byl malutki to mial z korzuchem a teraz juz na polarku ale pewne ze dziecko nie zmarznie, my pchamy wozek i sie rozgrzewamy , a dziecko siedzi bez ruchu to moze byc zimno. popatrz na spiworki na allegro, pierwszy kupowalam wlasnie tam a drugi to juz Natan dostal lacznie z innym wozkiem.
teraz mam kombinezon 86 na zime tylko to juz wojcik i on ma do siebie ze jest duza rozmiarowka - tez jest to ze co firma to inna rozmiarowka. czapke mu mierzylam dzisiaj 80 wojcik i jest dobra i mam nadzieje ze glowka mu duzo nie urosnie
Maja masz racje, roz ponad wszystko , widze to po moich siostrzenicach, nawet jak rozgladam sie zeby znalezc inny kolor to prawie cud zeby cos znalezc. a co do factory to mowili ze w benetonie maja jeszcze sporo ciuszkow w kartonach ktore beda przecenione.
ciuszki firmowe sa swietne pierzesz i nic nie widac, ale ostatnio bylam w pepco i kupilam spodnie dresowe po 9,90 3 pary zeby mial po domu co zdzierac, tylko ze 86 za krotkie a 92 za dlugie
i babcia bedzie kombinowac co zrobic ;-)
Maria w mojej sytuacji Natan pewnie bedzie spal bardzo dlugo w moim pokoju, conajmniej do 3 lat, jest mi tak wygodnie i czuje sie bezpieczniej kiedy mam go obok siebie w lozeczku.
Aureolcia wspolczuje
a u nas zycie, widac ze goraczka minela, szaleje, wariuje tylko dziasiaj byl maruda no i mamy doslowny etap mamy, mama i nikt wiecej. jak on pojdzie do przedszkola? serce mi peknie. apetyt sie poprawil na kolacje zjadl kromke chleba suchego tzn swiezego ale nic nie chcial, dokonczyl obiad i 80g danonka. mam nadzieje ze wkoncu wrocimy do normy
Maria widzialas rowerki na dwoch kolach bez pedalow??? fajna rzecz, probowalam swojego prowadzic ale mysle na dopiero na wiosne bylby dobry taki rower, on uczy koordynacji ponoc jezeli dziecko nauczy sie na czyms takim odpychac nozkami siedzac na krzeselku to nie potrzebuje przy normalnym rowerku dodatkowych kol.
Maria jaki rozmiar zakladasz Bartkowi? i co zdecydowalas z dyskiem? wybierasz sie do lekarza?
Maja w coccodrillo sa ciuszki na 86 szare tylko z dodatkiem rozu w suoer cenach dla dziewczynki
))a wogole to dziewczynki to male ksiezniczki i stad roz, a pozniej bedzie hana montana :-)
Maja 11.09 przyjezdzaja do mnie znajomi, 17.09 my wykezdzamy na weekend gdzies blisko, myslam zeby zwiedzic ogrod japonski.
co mozesz doradzic ogrod japonski czy botaniczny? moze zoo? jakis fajny plac zabaw? moze plac zabaw w budynku? i gdzie dokladnie jest fonntana we wroclawiu?