ptaszyna83
Fanka BB :)
malinka dziękuję
ja wczoraj miałam piejne cukry a dziś wszystkie powyzej 107 (prócz rannego 80) a jem to co wczoraj - no i bądź tu człowieku mądry... masakra...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie jakoś ciszą powiało. wyszłam ze szpitala i myslłam,że będę miała co poczytać a tu zdziwienie- co raz mniej postów.u mnie cukrzyca to problem drugorzędny -walcze teraz z cholestazą i to drugi miesiąc. muszę wytrzymac jeszcze do 36 tygodnia i będę miała wywoływany poród. mam nadzieje ,że wytrzymamy i bedzie ok.
Witam, u mnie w zeszłą środę wykryto cukrzyce ciążową ( 29 tydzień ciąży), bo mój wynik po 75g glukozy to146, byłam u diabetologa i mam przepisań diete, i pomiar glikometrem 4xdziennie jutro mam kolejną wizyte i już się boje, na czczo moje wyniki to to średnio 80, po śniadaniu mam około 125, a po kolejnych posiłkach max do 115, jak to było Waszych przypadkach?, Myślicie, że diabrtolog da mi jeszcze jakieś dodatkowe zalecenia?, Bo insuliny boje się jak diabli, pozdrawiam