Gizela - jak jest w moczu to niezbyt ciekawie - a co na to lekarz - bo 100 to jeszcze nie jest tragedia taka, żeby się w moczu pojawiał cukier - u cukrzyków przez nerki pzrechodzi powyzej chyba 140 czy 160
Elmoo, Agga - a czy ten nadmanganian wysusza skórę??? Bo mojej małej łuszczy sie czoło - lekarka powiedziała, że ta skóra musi się złuszczyć sama i żeby jej nie smarować, ale na takie słońce to buzię smaruję kremem z filtrem 30 z nivei - od pierwszych dni można go stosować i po tym kremie ma takie białe to czoło i nie chcę go wysuszyć dodatkowo
Majka - moja też cycka jak smoczek traktuje - i np. do południa jak nie śpi to mamle go właśnie co 30 minut lub częściej - nic przy Niej nie zrobię wtedy - z resztą nawet nie próbuję tylko leżę z Nią i czytam;-) ale boję sie dać smoczek żeby sie technika ssania nie popsuła i nie pzrestałą ssać piersi - może jakaś pzrewrażliwiona jestem
a na usg główki dlaczego byłaś z Jagodą - bo ja nie mam skierowania i teraz mam sie martwić - to trzeba standardowo robić???
w ogóle mam schizę, że Michalina sie ukłąda w rogalik w stronę lewą (a to lewe bioderko ma słabsze i tam jakis przykurcz - niby po tym szerokim pieluchowaniu ma sie to naprawić a jak nie?) czy ja nie powinnam z Nią pójść do lekarza z tym czy poczekać do 19 do szczepienia?
Aureolcia - ja mam schizę pzred śmiercia łóżeczkową ogromną - nawet monitor oddechu zakupiliśmy i ... Mała śpi z nami w łóżku a nie w łóżeczku:-) a tak poważnie to boję się tego bardzo, że sie nie obudzę jak będzie trzeba
super ta stronka z masażem - ja masowałam w kółko zgodnie ze wskazókami zegara i przyginałąm nóżki ale teraz będę robić to wszystko i zobaczymy
Dorotka - piękne cukry
Emka - super, że się przekręciła
z brzucha na plecy jest najpierw a potem z pleców na brzuch
Nimue - straszne te wyniki - nie da sie inaczej powiedzieć
a tę kartę do apteki to daja w szpitalu po porodzie w takich paczkach dla noworodków (niebieskie i różowe pudełko) i nawet z rabatem 100zł ja dostałam
Agga - ściągnęłam te karty - dzięki
Filip jest boski a jaka cenzura;-)
Wwwanda - super cukry
Starlet - może za prę dni bedzie lepiej
za radą Majki - na dwóch kartach przeczytałąm i odpisałam
pozdrawiam