reklama
kasiawilde
Fanka BB :)
to chyba będzie niedługo mój ulubiony wątek! u nas z powodu 'małomówności' Kubiego niewiele takich akcji... ale dziś tata kąpał Kubiego, ja jakoś weszłam na koniec kąpieli, oczywiście pełno wody rozlane, pytam 'a to co?' a Kuba dumny wskazuje na podłogę i krzyczy 'TATA', znaczy się mały kabelek mi rośnie
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
kasiawilde
Mati ostatnio podobnie zareagował jak weszłam do pokoju po jego szaleństwach z tatusiem - wszystkie mozliwe zabawki były rozrzucone po całym pokoju, na pytanie kto tak rozrabiał i nabałaganił Mati pokazał paluszkiem na tate, odwrócił sie i uciekł do mnie śmiejąc się :-)
Mati ostatnio podobnie zareagował jak weszłam do pokoju po jego szaleństwach z tatusiem - wszystkie mozliwe zabawki były rozrzucone po całym pokoju, na pytanie kto tak rozrabiał i nabałaganił Mati pokazał paluszkiem na tate, odwrócił sie i uciekł do mnie śmiejąc się :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kasiawilde, mama MATIEGO - żadnej męskiej solidarności Mi Młoda jeszcze tak nie rzekła ale myślę, że wtedy bym powiedziała, iż to nie do końca...
kasiawilde
Fanka BB :)
mamoM a co - trzeba sobie w życiu radzić
forever, może i bym tak zareagowała ale tatuś jakoś nie zaprzeczał, więc przypuszczam, że jego rola była znacząca ;-)
forever, może i bym tak zareagowała ale tatuś jakoś nie zaprzeczał, więc przypuszczam, że jego rola była znacząca ;-)
i znowu tekst przy usypianiu i akurat znowu obydwoje usypialiśmy, Emi leżała na brzuszku (pupka do góry;-)), wzięła rękę M, położyła na swoich pleckach i powiedziała: 'posi poglaskaj' (proszę pogłaskaj)
i ostatnio jeden z ulubionych tekstów Emi: 'dawaj kaśkę' (czyli kaszkę):-)
i ostatnio jeden z ulubionych tekstów Emi: 'dawaj kaśkę' (czyli kaszkę):-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Emilka jest bezbłędna :-)
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
martadelka Emilka jest po prostu bombowa z tym mówieniem
i to chyba najwieksza "gadułka" z czerwcowych dzieciaczków
oj kiedy mój tak bedzie nawijał
i to chyba najwieksza "gadułka" z czerwcowych dzieciaczków
oj kiedy mój tak bedzie nawijał
reklama
kasiawilde