reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cosiki, czyli co śmiesznego zrobiło/ powiedziało ostatnio moje dziecko:)

reklama
'Podrzuciłam' dziś Emi do przyszywanych wujków, wychodząc mówię do Niej: 'mamusia wychodzi, niedługo wróci a Emilka zostanie z wujkami, dobrze?' a Emi na to: 'Ok':szok::-D

:laugh2::laugh2::laugh2:

U nas na topie jest teraz wyrzucanie wszystkiego co możliwe do kosza na śmieci. Dziś po godzinie szukania znalazłam tam swój telefon...

A ja się zastanawiałam co tak Maję ciągnie do jednej z szuflad w kuchni, mamy tam m.in pudełko na ryż - zaglądam a tak kilka zabawek zachomikowanych :-)

W sobotę przeprowadziłam rozmowę z moim synem takiej treści:
Mati: mama, mama
Ja:co synku
M: tata, tata
J:to mama czy tata?
M: mama.... tata
J: mama i tata
M: tak
J:to co ma mama i tata zrobić
M: tam (wskazuje na łazienkę)
J: mama i tata mają iść do łazienki?
M: tak
J: A co tam mamy robić?
M: bam bam
J::confused::-D
mój M. zadowolony, tylko stwierdził, zeby zrobić bam bam w łazience to Mati musi iść spać :-D

haha, uśmiałam się:-D
A u nas wrzucanie do kibelka, raz już musiałam wyławiać:eek: Teraz pilnujemy by był zamknięty ZAWSZE!
A wczoraj w lodówce znalazłam magnesy- lisa i pszczółkę oraz kredkę:-D

reklama
Wczoraj Tata zrobił Młodej kapiel pełnowannową - czyli nie Jej dmuchanej wanience - w związku z tym miała szerszy zasięg - wannę mam narożną z siedziskiem - i podobno dorwała moją maszynkę jednorazową i chciała sobie nogi golić.... :szok: Zastanawiam się przy jakiej okazji musiała to podpatrzeć.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry